Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházi fürdőszobákban van...

A kórházi fürdőszobákban van hajszárító? Egyik kórházi "mithozzmagaddal" listán sem láttam.

Figyelt kérdés
konkrétan Szent Imre kórház xi ker?? köszi
2012. jan. 6. 20:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat még egyszer, aranyosak vagytok
2012. jan. 6. 20:39
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
én se vittem magammal, de a szülés jó lett volna mikor hajat mostam
2012. jan. 6. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
én 6 napot voltam bent, császár volt és igen, vittem és használtam is. Zsírosodó hajam van, jól esett megmosni.
2012. jan. 6. 20:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem befektettek túlhordással, gondoltam, ki tudja, mikor jön a kicsi, így én vittem. Aznap éjjel megindult a szülés. Szóval összesen 5 napot voltam bent, a 6. napon jöttünk haza. 2-szer mostam hajat bent. Mondjuk az én lányom szinte egész nap aludt, meg nézelődött. Baba-mama szoba volt, bent fürdővel. Odahúztam a fürdő ajtóba, és nyitva hagytam az ajtót. Így láttam is, meg hajat is szárítottam. :)
2012. jan. 6. 20:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mind a két szülésemnél vittem be, pedig csak 3-3 napot voltam bent. De rövid hajam van, amit itthon is minden nap mosok, különben nagyon ronda tud lenni. Beállítással nem bajlódtam, de legalább nem volt zsíros a hajam.
2012. jan. 6. 21:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Bár szállodai szintűek lennének a magyar kórházak! Magánklinikán el tudom képzelni, hogy van, de államiban sajna nincs.
2012. jan. 6. 21:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tedd be, elfér, lehet hogy másnap jól fog esni megmosni az izzadt hajadat :)
2012. jan. 6. 22:56
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Eg kis összecszkható útihajszárítót tegyél a táskába.Én a Kútvölgobe szültem 4-szer is,de ott nem volt.Mindenki maga vitte.Bár azárt a pár napért nem biztos,hogy érdemes.

Én előtte mindennap hajat mostam,mert nem tudtam mikor kap el a szülés.

2 nap múlva nár itthon voltunk.Kedden délbe született s már csütörtökön itthon babáztunk.

2012. jan. 7. 08:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Margitban sem volt, szerintem sehol sincs, de en vittem magammal. Nem elso gyermek volt es tisztaban voltam azzal, hogyha ismet normal szulesem lesz, semmi bonyodalom, akkor boven lesz idom es energiam is hajat mosni.

Volt is.

Vajudas alatt szetizzadtam magam, ugyhogy masnap reggel en hajmosassal kezdtem a napot. Nekem nem volt gatmetszesem sem, azon kivul, hogy szoptatasnal gorcsolgetett a mehem mas bajom nem volt. En nem is haloingben voltam, hanem melegitot, pulcsit vettem fel ebredes utan.

Jah, nem tudom, hogy mas korhazban hogy van, de ott 5 ora utan jott a takarito, arra felebredtunk, utana vinni kellett be a babat a csecsemosokhoz, mert vizit volt, masfel orat volt bent a pici. Addig a kismama azt csinalt, amit akart, latogatok olyan koran nem nagyon jottek senkihez, szoval volt ido hajat mosni.

Elso nap meg kulonosen, mert en este szultem es ott elso ejszakara meg nem adjak ki a picit, masnap 10 ora korul kaptam meg. Mivel aznap is 5 utan ebredtem, igy meg jol is jott, hogy elment a hajmosassal es szaritassal egy oracska, mert vegig tukon ultem, nagyon mentem volna mar a babamhoz.

En mondjuk egy agyasban voltam, ott engem nem zavart senki, lehet, hogy ezert is volt tobb energiam. Viszont en sem zavartam senkit sem a hajszaritoval. De a kozos wc-ben is van tukor es konnektor is gondolom, ott sem hiszem, hogy barkit zavarnal a hajszaritoval.

2012. jan. 7. 09:10
 20/21 A kérdező kommentje:
Ma vettem egy kis 2000 ft-os úti hajszárítót és bedobtam a kórházas pakkomba, biztos, ami biztos, max nem használom :)
2012. jan. 7. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!