Ügyeletes orvosnál fogok szülni, mennyit adjak neki?
Szia!
Anyukám virágkötő,így egy gyönyörű csokrot+egy ajándékkosarat csináltattunk.Pénzt nem adtuk,hiszen ügyeleti időben történt,és a szülés utolsó 20 percénél volt bent a doki.Ettől függetlenül nagyon normális volt,a szülést követő 4 nap alatt is bejött meglátogatni.
Szerintem,ha valaki elégedett az ügyeletes dokival valamilyen kis csekélységet(csoki,virág) illik adni
17.53 vagyok
Mint írtam én nem adtam.Na most illik nem illik...
Én is megvoltam elégedve azzal aki kezelt,de nem adtam neki.Ha pénzt akartam volna adni a dokinak akkor fogadok egyet.Szerintem felesleges,azt a pénzt költsd a babádra.De hát mindenki maga tudja.
Sziasztok!
Én vagyok,aki írta,hogy virágot+ajándékkosarat adtunk.
Én,azért adtam,mert nagyon meg voltam elégedve,kedves volt,amikor úgy éreztem,hogy itt végem van megnyugtatott,utána is benéztett rám,kérdezte,hogy miben tud segíteni..
Persze,ez a dolga,kap érte fizetést,ezért sem adtunk neki pénzt.Ez inkább olyan,minthogy pedagógus napra/év végén a nagy fiam tanárnőjének is szoktam vinni egy csokrot/csokit- pedig,ő is kap fizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!