Közeleghet a szülés? 38. hetet betöltöttem, és az éjszaka arra keltem, hogy igencsak görcsölök.
Figyelt kérdés
Reggelre valamennyire enyhült, de most meg megy a hasam, és a WC papíron ilyen nyálkás-nyúlós (bocsi) cucc van. Már napok óta fájdogál a hátam, görcsölget a hasam, de semmi.A mensim is mindig így szokott elkezdődni: hátfájás, görcs, hasmenés.De ez most mi???
Kezdő vagyok,első baba lesz!
2009. máj. 21. 09:59
1/5 anonim válasza:
Igen ez sztem szülés lesz. A nyálkás nyúlós (enyhén véres) vmi az lehet a nyákdugó. Ha ez távozik akkor kezd nyílni - tágulni a méhszáj. Szerintem készítsd magad lelkiekben, hogy nemsokára anyuka leszel. Sok erőt a szüléshez. :)
Egy 3 gyerekes anyuka...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!El sem hiszem,hogy ez a nap is eljön.Sokszor már azt érzem,hogy örökre így maradunk Manókával.
2009. máj. 21. 10:14
3/5 anonim válasza:
igen ez szerintem is szülés lesz én is így kezdtem
4/5 anonim válasza:
Szerintem is készülődj :)
Könnyű szülést,jó babázást:)
5/5 A kérdező kommentje:
A nap folyamán hol erősödik a görcs és a hátfájás,hol szinte elmúlik.De annyira érzékeny az egész hasam,szinte fáj ha hozzáérek!!!
2009. máj. 21. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!