Hol szüljek Budapesten? Melyik kórház szülészete jó?
Melyik kórháznak jó a szülészete?Fontos lenne,hogy természetes szülés pártiak legyenek:)
7 hetes terhes vagyok,orvosom sincsen még.
Várom a javasolatokat!
Köszönöm!
Én a mávban szültem 13 éve, fájdalomcsillapítás, borotválás nélkül, nem volt gátmetszésem, nem is repedtem, a baba 4,5 kg volt.
Én meg voltam elégedve mindennel ott, akkor. :)
Kedves Utolsó,köszönöm-gondolom 13 éve alatt már minden,és mindenki változott(sajnos),de,azért megnézem.
Az istván nagyon szimpatikusnak tűnik,kicsit messze van tőlünk,de ez legyen a legnagyobb probléma.
Kassai Enikő,Pop Andrea valamint Bábiszki Ágota Doktornő szimpatikus képek-fórum hozzászólások alapján.Esetleg Pop vagy Bábiszki Doktornőt ismeri valaki?
Akik ott szültek orvosnak illetve szülésznőnek(ha fogadott) mennyit szokás adni?Vagy ezt az orvos szokta megmondani?
UZSOKI!!
Gyönyörűen fel van újítva, első babámat szültem ot, de a másodikat sem szülném máshol!!
Mindenki kedves, orvosok, szülésznők, ápolónők, és a takarítónők is :-)
Szia!
Én viszont Szt. Imrére tenném a voksom:) 1 hónap múlva megint megyek:))
Sziasztok!
Kiderült,hogy egy volt középiskolai osztálytársam(mire nem jó a Facebook:)) pont a G1 intézetben dolgozik,ahol Pop Andrea magánrendelése is van.Így egy kis protekcióval voltam a Doktornőnél(amúgy 4-5 hetet kell várni időpontért) nagyon szimpatikus,kedves,mosolygós,ugyanakkor alapos,minden kérdésemre válaszolt:)
Őt választottam,jövő héten megyek megnézni a kórházat:)
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!