Konkrétan hogy néz ki a nyákdugó, teljesen egyértelműen meg lehet különböztetni a sűrű folyástól?
Első terhességemnél sosem találkoztam vele.
Jó lenne, ha minél többen írnátok, ha mindenki egyformának írja le akkor legalább tudok következtetni...
Hogy lehet rájönni hogy az távozik akkor, ha mondjuk nem egyben,hanem darabokban jön?
egész pontosan ilyen:
nekem darabokban távozott(így nem volt ennyire tömény sárgás-barnás színe)és néha rózsaszínes volt.
Szóval a kocsonyás állagáról elég jól meg lehet ismerni még ha darabokban távozik akkor is.
Szia!
Így van barnás,nekem enyhén véres nyálkás volt. Én éreztem,amikor távozgatott,nekem is napokig,valamelyik nagyobb volt,kisebb,aztán szépen eltűnt. Aztán még azzal ijesztgettek,hogy akkor holnap szülök,vagy pár nap..De kihúztam 2hétig is és időben jött a leány..:-)
Szia!
Nekem inkább átlátszó volt és véres.2-3 darabban távozott.Én sem tudtam,hogy az a nyákdugó,csak utólag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!