A Budapesti Jahn Ferenc kórházban milyenek a szülésznők, meg a dokik? Ott fogok szülni, és nem tudok senkiről semmit. Előtte nem ide tartoztam.
Szia!
Ott szültem és semmi kivetnivalóm nem volt. És fogadott dokim sem volt, így megszületett a kisfiam nélküle, egy remek szülésznővel. (Ildikónak hívták, sajna nem tudom az egész nevét.) Ugyan elájulva nem voltam a csecsemősöktől, de ha egy kicsit önálló vagy a baba körül (bízd magad az ösztönökre), akkor nem lesz semmi gond. Minden nap jött védőnő, megnézik megy-e a szoptatás. Kijön az anyakönyvvezető, másnap már meg is volt az anyakönyvi kivonat. A szobákban vegyes volt a felhozatal, sajna én kifogtam egy szörnyedelem nőt ágytársnak, de mellette volt 4 rendes, tiszta anyuka is a szobatársam. Mire vagy még kiváncsi? Szívesen segítek!
8 éve ott szültem. Csupa jó élményekkel. De az orvosom külföldre ment, a szülésznő sincs már.
Jelenleg nekem nincs igazán jó tapasztalatom, de nem húzok le senkit. Ha konkrét nevet említesz. A hallottakat, tapasztalataimat meg tudom osztani... de privátban.
Szia!
Én 2,5 éve ott szültem meg a kisfiamat. Meg voltam mindennel elégedve a magam módján. Nem volt sem választott orvosom, sem szülésznőm, mégis kedvesek voltak velem. A csecsemősök stílusa akkor hagyott némi kívánnivalót maga után, de a 3. nap már nem érdekelt.
Most már kicsit tapasztaltabb leszek a babával kapcsolatos dolgokban. Novemberbe n ott fogom ismét szülni 2. kisfiamat :), de már fogadott orvosnál.
Én a függönyös szobában szültem.
Szokott lenni ott szülésfelkészítő tanfolyam, ahol meg lehet nézni a szülőszobát, ill. lehet beszélgetni szülésznőkkel. Hátha találsz szimpatikusat...
Mikor szülsz ott?
Boldog babavárást és könnyű szülést!
15 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!