Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után szeretnék termész...

Császár után szeretnék természetes úton szülni. Ajánlanátok olyan orvost akinek ebben van gyakorlata és nem hátrál meg? Szent Imre kizárva.

Figyelt kérdés
dokim most a 27. héten benyögte, hogy hát Ő mégsem szereti a császár után hüvelyit, váltani akarok azonnal, egyéb okból is. Nekem nem korrekt aki felveszi a zsét utána pedig meggondolja magát, úgy hogy semmilyen egészségügyi rendellenesség nem lépett fel addig ami kizárná a természetes szülést.
2011. dec. 6. 18:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Juj, de sajnálom, hogy így megjártad. Hát, ha tíz után is szétvált a heg ott akkor más gond is lehetett, nem? Azért annyi idő alatt össze kell, hogy hegedjen minden vágás. Nekem azt mondta még egy másik doki, hogy ha 16 hónap alatt nem megfelelő egy hegesedés, akkor az 5 év után se lesz az. Tehát, Ő mondjuk 16 hónapot mondott a két szülés között, amikor Ő már bevállalna egy hüvelyit. Csak sajnos Ő már nem vállal el, mert márciusra azt mondta, hogy szinte minden napra van már szülése, és nem lenne korrekt, ha elvállalna. Azért vannak korrekt dokik is:)
2011. dec. 9. 12:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Teljesen problémamentes volt végig. Szerintem az lehetett, hogy a gyerek nagy volt, én meg kicsi :)
2011. dec. 9. 12:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Megint az offoló vagyok :) Bocsánat, hogy kérdezek, de nagyon aranyosan válaszoltál (3.válaszoló), kívül is szétnyílt a seb, vagy a méheden?

Kedves Kérdező, akkor szerinted kb. 20-21 hónapra vállalnak sima szülést (császár után)? (Elsőt simán megszültem, második sürgősségi császár lett, és a 3.-at kb. 20 hónapra rá szeretnénk szülni, ha minden jól megy, és összejön a baba :) )

2011. dec. 9. 19:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak a méhen belül kezdett szétválni. Szerencsére nem nyílt ki teljesen, időben operáltak.
2011. dec. 9. 19:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ez orvos függő. De mint látod az én dokim 18-20 hónapra is azt mondta, hogy bevállalja, aztán tessék. Nem keresek már másik dokit, mert már többet hívtam, és mindenki kiröhögött, hogy ilyenkor már nem lehet váltani. Még az otthonszülés izgat nagyon ezek után. Tudom bármi lehet, de érdekes módon azok a bábák több ilyen szülést vezettek már le mint bármelyik orvos. Egyik nő pl több mint 70 ilyen szülést vezetett le, az én dokim max 3-4-et:))) Vicces mi??? Inkább küldik azonnal császárra az anyukákat, mint tegyenek valamit annak érdekében, hogy valami jól menjen, az sokkal nagyobb odafigyelés, és felelősség.
2011. dec. 11. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!