Bunkóság kevesebbet adni a fogadott dokinak, mint amennyit kér?
Sziasztok! Először is köszönöm a sok választ!
Az én dokim (vagyis akivel a szülés le van beszélve - egyébként ezt is a saját nőgyógyászom intézte, mert ő nem vállal be iker szülést) elvileg 70-80 000 Ft-ot kér egy sima szülésért. Attól tartok, hogy ha rákérdezek, az ikrek miatt ennél magasabb összeget fog mondani. Alapvetően sem én, sem a párom nem értünk egyet a hálapénzzel, mert a magánrendelésén elég sokat fizetünk a pár perces "törődésért", a szülés pedig ennek a sorozatos vizsgálatnak a "lezárása", amit az eddigi számla nélkül kifizetett összegért "cserébe" kellene biztosítani.
Ettől függetlenül a gyermekeimre való tekintettel (hogy akár éjszaka is befáradjon) hajlandóak vagyunk fizetni, de a jelenelgi anyagi
helyzetünkben minden fillérnek meg lesz a helye és ezt nem okvetlenül a szülésre szeretném költeni. Magyarázkodni meg nem tudom, hogy magyarázkodnom kellene-e...
A dilemma másik oldala, hogy nem merek ügyeletesnél szülni, mert az iker szülésnél más technikát kell alkalmazni, mint az egy babásnál és ha az adott dokinak nincs ilyen tapasztalata, akkor bármi bekövetkezhet. Ráadásul sokszor berezelnek a dokik (tapasztalat hiánya miatt) és az első baba természetes úton születik meg, míg a másik világrajöveteléhez már betolnak a műtőbe...
Szóval nehéz ez a helyzet, ezért is vagyok tanácstalan és kérem ki a véleményeteket! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!