Sokan irtak, hogy szüles közben setaltak a folyoson, ilyenkor betetet kaptak vagy mit? Mivel en ugy hallottam, hogy vajudas alatt is erös veres folyas a jellemzö.
Szülés közben nem sétálgatsz a folyosón, max a vajúdás kezdeti szakaszában.
Én semmi véreset nem tapasztaltam a vajúdás alatt. Volt burokrepesztés ekkor elfolyt kb másfél deci melegvíz pár piros nyákdarabbal, de miután felkeltem a vizsgálóasztalról már nem folyt és nem is igazán szivárgott. Dokim folyamatosan tágított kézzel, így 1-2 csepp vér volt a papírvattán amit kaptam, de semmi extra. Amikor már vér is jelentkezett az akkor volt, mikor a fájások teljesen összefolytak és kezdődött a kitolás, de ekkor már rég a szülőágyon voltam.
Sziasztok!
Nekem elfolyt a magzatvizem és tényleg véres is volt. Rá 18 órára szültem és senkinek nem okozott problémát, hogy vér is jött a magzatvíz ürülésével. Az erősen véres azért túlzás. Ne úgy képzeld el, mint amikor megjön vagy az orrodból folyik a vér. Csak látod, hogy véres. mint mondjuk amikor az ínyed bevérzik. Nekem is a lábam között volt, hol egy törölköző, hol egy vatta pamacs, mikor mi. Többször megvizsgáltak, több doki is és senki egy rossz szót nem szólt azért mert véreztem. Nem hiszem, hogy ez problémát jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!