Dr. Ujházy Andrásról van infótok?
Nekem nagyon rossz élményem volt vele kapcsolatban, igaz lelkileg összetörve mentem oda, 2 vetélés, 1,5 éves sikertelen babaprojekt után egy cisztával.
Tény, hogy nagyon alaposan megvizsgálta azt a nyomorult pár centis cisztát (már nyöszörögtem, hogy szabaduljak már az ultrahangtól). Rossz volt, hogy nekem a babavállalás volt akkor a fontos, ő meg mindenáron rám erőltette a rákszűrést (8.000 Ft). Szerintem indokolatlanul ijesztgetett mindenféle petevezeték átfúvással, mikor ugye azért többször sikerült teherbe esnem, csak nem tudtam kihordani... Férjemet rögtön elküldte volna spermavizsgálatra, stb.
Annyi lelkigondozói vénája van, mint egy hentesnek, nekem nagyon rossz volt, többet nem mentem hozzá. Azóta 2. babát várjuk teljesen spontán...
Egyébként a rendelője szép, felszerelt. Az én élményem csak egy, lehet, hogy a rossz időzítés miatt volt ilyen, biztos van, akinek bejön ez a stílus.
A legrosszabb nőgyógyász akivel találkoztam :(
Nagyképű, nem válaszol a kérdésekre. A többi beteg előtt hangosan kioktat, úgy, hogy totál hülyének érezze magát az ember...
Én nem ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!