Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Ujházy Andrásról van infótok?

Dr. Ujházy Andrásról van infótok?

Figyelt kérdés
Minden érdekel róla, mennyi a tarifája, milyen emberileg, minden kérdésre készségesen válaszol?
2011. nov. 16. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%

Nekem nagyon rossz élményem volt vele kapcsolatban, igaz lelkileg összetörve mentem oda, 2 vetélés, 1,5 éves sikertelen babaprojekt után egy cisztával.

Tény, hogy nagyon alaposan megvizsgálta azt a nyomorult pár centis cisztát (már nyöszörögtem, hogy szabaduljak már az ultrahangtól). Rossz volt, hogy nekem a babavállalás volt akkor a fontos, ő meg mindenáron rám erőltette a rákszűrést (8.000 Ft). Szerintem indokolatlanul ijesztgetett mindenféle petevezeték átfúvással, mikor ugye azért többször sikerült teherbe esnem, csak nem tudtam kihordani... Férjemet rögtön elküldte volna spermavizsgálatra, stb.

Annyi lelkigondozói vénája van, mint egy hentesnek, nekem nagyon rossz volt, többet nem mentem hozzá. Azóta 2. babát várjuk teljesen spontán...

Egyébként a rendelője szép, felszerelt. Az én élményem csak egy, lehet, hogy a rossz időzítés miatt volt ilyen, biztos van, akinek bejön ez a stílus.

2011. nov. 16. 15:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ilyen rossz élményed volt vele. A fórumokon eléggé dicsérik, de hogy milyen szülésnél és terhesgondozásnál arról nem sok infót olvastam róla, itt gondolom többen ismerik.
2011. nov. 16. 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
27%

A legrosszabb nőgyógyász akivel találkoztam :(

Nagyképű, nem válaszol a kérdésekre. A többi beteg előtt hangosan kioktat, úgy, hogy totál hülyének érezze magát az ember...

Én nem ajánlom!

2011. nov. 18. 20:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Hűha, köszi, hogy írtatok, akkor inkább mást keresek.
2011. nov. 19. 13:11
 5/11 anonim válasza:
72%
én ezekkel a véleményekkel egyáltalán nem értek egyet...én hozzá járok és csak jot tudok rola mondani... nagyon sok orvosnál jártam már, de ilyen kedves, megértő, megbízható, türelmes orvosnál még nem, ő az akit tényleg foglalkozik veled és segíteni akar...
2012. ápr. 2. 12:50
 6/11 anonim válasza:
segíteni akar...de nem tud...legalábbis nálam nem vált be hiába voltam 2-3x, csak pénzkidobás, nem ajánlom annyira...de ha gombád van lehet ahhoz ért, de más már gondot okoz neki :D
2012. nov. 1. 10:27
 7/11 anonim válasza:
72%
Én hozzá járok és rendkívül jó szakember.Bármiféle kérdésed merül fel készséggel válaszol és kielégítően.A problémákat igyekszik megoldani és meg is oldja.A vizsgálatokat fájdalom mentesen csinálja,ultrahangnál látod te is,hogy mit csinál és közben magyarázza,hogy mi is zajlik épp benned.Egy biztos,hogy jobb nőgyógyásszal még nem találkoztam.Aki meg pocskondiázza,hogy ilyen-olyan,az magából induljon ki,mert ha valakivel arrogánsak,akkor az illetővel a másik személy is az lesz.A többi páciens előtt meg semmiképp nem oktat ki,hisz csak négyszemközt lesztek a vizsgálóteremben,ahonnan ő ki sem jön.
2013. márc. 14. 22:58
 8/11 anonim válasza:
77%
Ez 2000-ben történt. sclerosis multiplex-es ( mozgássérült) vagyok,más orvos nem vállalt el a rizikó faktor miatt,de ő igen. Még a kezelőorvosommal is felvette a kapcsolatot. Nagyon megvoltam vele elégedve,egyáltalán nem volt anyagias.
2014. máj. 25. 09:44
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Én is csak jót tudok róla mondani,van mikroszkopja,ott helyben megnezi a kenetet.nem kell várni egy hetet rá.
2014. jún. 2. 12:46
 10/11 anonim ***** válasza:
De van kismama gondozása?
2015. jan. 8. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!