Milyen orvos Dr. Fábián Tamás a budai János kórházban?
Azert a szexualis megeroszakolast jo lenne pontositani. Nogyogyaszrol van szo.
A jelek szerint ugyanazon idoszak alatt szornyen viselkedett, ideges volt. Se elotte, se azota, es egy kimondottan normalis es alapos orvosrol van szo.
Utalatos volt? Turhetetlen stilusu? Milyen szexualis vonatkozas? Ez nagyon sulyos vad.
Nem tudok kinek válaszoltam privátban, bocs, nem oda akartam. Szóval
20-as vagyok. Így van ahogy a 22-es mondta. Látom ő itt a legokosabb. Nem kell szó szerint érteni, nem csak rákszűrés volt,viszont úgy is meglehet csinálni hogy semmit nem érzel, ilyen volt anno az orvosom aki már sajnos nem él... Akinek nincsen érzéke a női testhez az menjen inkabb hentesnek. Persze ez is irónia a 21-esnek. Mert még felháborodik újra hogy negatív véleményemet meg mertem írni. És szégyelljem el magam, hogy mertem közzé tenni a bennem rejlő gondolatokat. PS. Közben megkaptam a bosszúálló ex feleség kinevezést. Nem is tudom nevessek-e rajta vagy mire véljem?
Sajnos egyet kell, hogy ertsek a 10-es es a 20-as valasszal, sajnos en is hasonlo tapasztalattal tavoztam a vizsgalat utan.
Az huvelyi ultrahangos vizsgalatot rendkivul durvan vegezte, holott jeleztem neki, hogy fajdalmaim vannak, kertem, hogy ovatosan vizzgaljon meg, de hederitett ra, a vizsgalat kozben flegman valaszolt, majd utana rendkivul tomoren tajekoztatott, ha visszakerdeztem flegman, kioktato modon valaszolt! Nagyon megalazo modon viselkedett, kommunikalt, a hab a tortan az asszisztense cinikus, bunko megjegyzese volt, amit a jelenletemben ram vonatkozoan nyilvanitott ki, utana meg jot rohogtek rajta/ rajtam. Senkinek sem kivanom! Az ilyen "ember" NEM orvosi palyara valo!
Abúzív módon vizsgál, lekezelően kommunikál, tiszteletlen, a problémás helyzetekkel vagy nem tud vagy nem akar mit kezdeni, minden tettéből a nők iránti megvetés árad!
Ha teheti valaki, kerülje, jó messzire!
2019 augusztus első hetében kerültem Fábián doktor osztályára. Nem az Ő betege voltam, de nagyon figyelmes, kedves, türelmes volt velem, pedig nem voltam könnyű eset! Nem voltam felkészülve a műtét gondolatára, és nagyon féltem. Féltem, hogy a végkifejlet egy drasztikusabb beavatkozást követel majd. Többször megvizsgált, műtét előtt és azt követően is. Szigorú volt mikor kellett, lágyult mikor arra volt szükség. Mikor nem értettem, hogy a miomák hol helyezkednek el, lerajzolta, türelmesen elmagyarázta a műtéti eljárást. Azt gondolom, nagyon jól kezelt emberileg. Utolsó nap nem tudtam elköszönni, megköszönni, hogy ott volt és az osztály többi munkatársával, valamint a műtétet végző Kya doktorral, vigyáztak rám.
Empatikus orvosnak ismertem meg Fábián dokit 5 évvel ezelőtt. Nagyon sok szeretettel gondolok Rá és a munkatársaira is. Azóta is jól vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!