Mennyibe kerül Lőkös Béla magánrendelése?
Figyelt kérdés
Ha valaki járt már hozzá vagy hasonló akkor kérlek irjátok már meg! Előre is köszi:)2011. nov. 14. 14:06
1/1 anonim válasza:
Nem mai kérdés, de most találtam rá. Mikor én jártam hozzá (sajna múlt évben kihagytam), 8000 volt. De abszolút megéri, nagyon kedves, lelkiismeretes miskolci nőgyógyász. Első vizsgálatom nála volt, azóta mentem minden évben, mindig türelmes volt, sokat magyarázott, egyáltalán nem volt kellemetlen. Ultrahangon is megvizsgál, egy hozzád közeli képernyőn te is látod a hasad, ez főleg állapotos kismamáknak lehet hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!