Hosszú leszek, de nagyon fontos, köszönöm? AZ első szülésem indított volt, így fogalmam sincs, hogy mit csináljak?
Ma van a terminusom.
Tegnap voltam CTG-n, ahol igencsak mérhető fájásokat mutatott a gép, mondták is, ha kicsit rosszabbul érezném magam vagy jobban fáj menjek vissza.
A doki szíve szerint bent tartott volna.
Egész nap fájt, hol jobban, hol kevésbé pocak és derék és minden lépésnél keméynedik a hasam.
Este is fájt, néha felkeltem rá, de minidg vissaz tudtam aludni....
Sajnálom :(
Házasélet most este és utána lazíts. Aludj egyet. Hátha a pihenés után a méhed új erőre kap és beindul holnap.
Köszi, tündér vagy.
Rajta leszek:)
Vagy igyál egy kis kávét reggel ha addig nem indulna be a szülés. :)
Nekem ez hozta meg a lányom. :D
irigykedek, lehet már túl is vagy rajta???
nekem majd csak jövő szerda.
:)
ARanyosak vagytok, de még nem.
Tegnap voltam dokinál és a hegem el van vékonyodva, úgyhogy csütörtökön programozott császárral születik a kis Tündér.
Már alig várom, hogy láthassam, mindenki tűkön ül,különsen apa.:)
Köszönöm a sok kedvességet, ha gondoljátok szívesen megírom majd a paramétereket.
Legalább már látod a végét. Így gondolom már nem annyira nehéz kibírni azt a pár napot. Várom a méreteket!
Jó egészséget! :)
Bár nem így akartam, de hogy a férjeemt idézem, mi így szülünk.:)
Írok majd, köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!