Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jelezhet közelgő szülést?

Jelezhet közelgő szülést?

Figyelt kérdés
Tegnap méhszáj állapota c2111, ma pedig enyhe barnázgatás. 37+4 hetes terhes vagyok.
2011. okt. 13. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
igen, nekem azt mondták itt már, ha szivárgást, vagy vérzést tapasztalok menjek be. Ha van telefonszámod, akkor hívd fel és közöld vele, hogy ugyan nem vér, csak barnázás, hátha meg akar vizsgálni. Lehet, hogy csak a nyákdugó megy el, de mást is jelenthet.
2011. okt. 13. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem elkeseríteni akarlak (biztos várod már a szülést), de 1. a 2111 méhszájjal még bármeddig húzhatod (nekem 5 hete volt ennyi, és még mindig egyben vagyunk), 2. a barnázás lehet pusztán a méhszáj vizsgálattól. Tehát bármi lehet: az is, hogy hamarosan beindul, és az is, hogy még 3 hét...
2011. okt. 13. 22:22
 3/3 sedacurforte ***** válasza:
Szia! Enyhe barnázás a nyákdugó távozásának előjele lehet, nekem az 2 napig tartott, és szültem!!!
2011. okt. 14. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!