Mennyi és milyen betétet vettetek a szülés utáni első 2-3 hétre?
Figyelt kérdés
Én úgy gondoltam, hogy veszek 30 db Tena betétet szülés utánra(vastag nedvszívó) és 30-35 db Always éjszakai betétet. Szerintetek?? Elég lesz?
Ja és még valami..
Akinek a terhesség előtt közepes mennyiségű vérzése volt szülés után mennyire és mennyi ideig vérzett??
2011. okt. 12. 10:24
11/13 anonim válasza:
Nekem csak a közepes vastagságú Always kellett. De a szobában nálunk senki sem használt Tenát, mindenkinek elég volt az ilyen vastagságú. Császárosok voltunk, de nem tudom, van-e számottevő különbség. Eldobható bugyit én is használtam, DM-ben vettem 5 db-osat kb. 600 Ft.-ért.
12/13 anonim válasza:
én 3 csomag Always-t vettem.( 2 éjszakait, és 1 kisebbet) 1 még mindig megvan.És elég lett volna a kisebből bevásárolnom. A kisfiam 2 hetes. Az első pár napban tuti lehet erősebb vérzésre számítani, de aztán csak néha-héha jön valami.
Az eldobható bugyi viszont jó dolog.
13/13 anonim válasza:
Nekem az always-tól begyulladt a gátsebem. Látom, sokan azt használtak szülés után, de inkább vegyél pamut borításút (carefree, tena, bella, ezekből is vannak vékonyabbak), mert az always-nak műanyag a borítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!