Számíthatok újabb császármetszésre?
Normális esetben azt mondanám,hogy van esélyed a normális szülésre,mert barátnőmnek is a 2. baba természetes úton jött ki,míg az első császárral,de nála az elsőnél köldökzs rátekeredés miatt kellett a császi és akkor 18 volt.
Nálad több mint valószínű,hogy császár lesz a második is.Az ok egyszerű, a vérnyomásod.Kerianyum első babája,Roland, agyvérzést kapott a szülés közben majd meg is halt,ugyanilyen okból mint nálad.kerianyumnak is 190 volt a vérnyomása,igaz ez már 25 éve volt.Unokatesóm rá 3 évvel született,de nem volt kérdés,hogy császár e vagy sem,mivel magas volt a vérnyomása,egyértelmű volt.Jobban jártok ezzel így tuti nem lesz baja a babának,mert ugye agyvérzést kaphat ha magas a vérnyomásod és tolod...
Szia!
Én másodszorra is császárral szültem, az elsőnél inditott szülésem volt ami császárral végződött. Most 5 hónapja szültem császárral másik dokinál és a felépűlésem is zökkenőmentes volt és gyorsabb is mint az elsőnél bár azt mondják a második császár rosszabb mint az első. Nekem jobb volt a második mint az első érdekes módon. Nekem a az első császáros hegem volt nagyon elvékonyodva és a baba is már rosszul érezte magát odabent arról nem is beszálve, hogy farosan feküdt. E miatt lett újból császár amit nem bánok egyáltalán.
Mindig a baba szempontjait vedd figyelembe!!! Ami a babának a jobb azt kell csinálni.Sok síkert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!