Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Számíthatok újabb császármetsz...

Számíthatok újabb császármetszésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisfiam 7 hónapos, kb. 1 év múlva akarjuk kezdeni az újabb baba projektet. Előző terhességemnél súlyos terhességi toxémia (vérnyomás 190) miatt azonnali császármetszésem volt. A következő babánál is császárra számíthatok, ha az első terhességem így végződött? Kb. 38 évesen fogom szülni a következő bébikét, reményeim szerint. Szerintetek? Köszi a válaszokat.
2009. ápr. 30. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kisfiam 2005-ben harántfekvés miatt császárral született,kislányom 2007-ben szintén császár mert a fájások közben nem vert a szíve!Ha ez nem lett volna akkor őt simán szülöm!Talán nálad nagyobb esély van csaszira ketteskéddel is,de sokan szülnek hüvelyi úton császár után is!Ez ott fog eldőlni!
2009. ápr. 30. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Normális esetben azt mondanám,hogy van esélyed a normális szülésre,mert barátnőmnek is a 2. baba természetes úton jött ki,míg az első császárral,de nála az elsőnél köldökzs rátekeredés miatt kellett a császi és akkor 18 volt.

Nálad több mint valószínű,hogy császár lesz a második is.Az ok egyszerű, a vérnyomásod.Kerianyum első babája,Roland, agyvérzést kapott a szülés közben majd meg is halt,ugyanilyen okból mint nálad.kerianyumnak is 190 volt a vérnyomása,igaz ez már 25 éve volt.Unokatesóm rá 3 évvel született,de nem volt kérdés,hogy császár e vagy sem,mivel magas volt a vérnyomása,egyértelmű volt.Jobban jártok ezzel így tuti nem lesz baja a babának,mert ugye agyvérzést kaphat ha magas a vérnyomásod és tolod...

2009. ápr. 30. 16:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló! Kicsit megijesztett, amit írtál, de tanulságos volt. Nekem is kételyeim voltak, hogy legyen, vagy lesz a következő szülésem. Nagyon nehéz volt a császár után a felépülés, ezért félek a következőtől. De az általad leírtak miatt , meg egy csomó más érv miatt is jobb lesz a császár. Kiváncsi leszek majd, hogy a dokim ezt hogy véleményezi. Ha van véleményetek, még szívesen várom!
2009. ápr. 30. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én másodszorra is császárral szültem, az elsőnél inditott szülésem volt ami császárral végződött. Most 5 hónapja szültem császárral másik dokinál és a felépűlésem is zökkenőmentes volt és gyorsabb is mint az elsőnél bár azt mondják a második császár rosszabb mint az első. Nekem jobb volt a második mint az első érdekes módon. Nekem a az első császáros hegem volt nagyon elvékonyodva és a baba is már rosszul érezte magát odabent arról nem is beszálve, hogy farosan feküdt. E miatt lett újból császár amit nem bánok egyáltalán.

Mindig a baba szempontjait vedd figyelembe!!! Ami a babának a jobb azt kell csinálni.Sok síkert!

2009. máj. 2. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!