Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szívritmuszavarral nem lehet...

Szívritmuszavarral nem lehet csak császárral szülni?

Figyelt kérdés
A terhességem eleje óta küzdök ilyen problémával,jövő héten megyek kivizsgálásra a kardiológiára.A háziorvos szerint ez nem kezelendő,mert az ekg-m negatív,a terhesség miatt a szív nagyobb terhelésnek van kitéve,ez okozza a tüneteimet,de én ragaszkodtam a kivizsgáláshoz.Ha igazolni fogják a szívritmuszavart,akkor nem szülhetek majd természetes úton?
2009. ápr. 29. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én szívbeteg vagyok bár már rég megműtöttek. Kellene még korrekcios műtét de azt SOHA! 2005-ban szültem a kisfiamat 4130gr és 58cm volt "simán" szültem,de volt egy szakvélemény a kezemben ha "bekattanna" a szivem mi a dokik dolga. Akkor nem volt gond. (220-as pulzust jelent a bekattanás). Most a 37+3 hetes vagyok és van egy szakvélemény a kezemben hogy kardiológiai szempontból kedvezőbb a császár...a kardiológus szerint nem szerencsés ennyiszet erőltetni a szivemet. Nekem az ugynevezett WPW szindrómám van...volt éveken keresztül. Mindenképpen egyeztess a kardiológussal. Ami még fontos hogy ritmuszavar mellett nem minden visszatartó gyógyszert kaphatsz,ezt nálam jól elnézték és volt minden bajom. Erre is térj ki a dokinál ha még nem a célegyenesben tartasz. gondtalan babavárást.
2009. ápr. 29. 10:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.34 hetes vagyok és remélem nem találnak semmi komoly problémát a kardiológián,de az a fajta hozzáállás,amit a háziorvos produkált,nagyon bosszantó,hiszen két ember életével játszik.Ezért örülök neki,hogy végül sikerült egy beutalót kérnem és még szülés előtt meg tudnak vizsgálni.Problémamentes szülést kívánok neked!
2009. ápr. 29. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!