Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kecskeméti és környéki anyukák...

Kecskeméti és környéki anyukák! Ki melyik orvosnál szült?

Figyelt kérdés
Kinél szültetek?Hogy bánt veletek?Mennyit segített(+infókra meg ilyenekre gondolok)Mennyi hálapénzt kellet neki adni?Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 5. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én Kazacsay Lászlónál szültem kétszer. Mindkétszer fogadott volt, időben megérkezett a szülésnél és a szüléskor is ugye segített. Pedig nem magán jártam hozzá terhesgondozásra, csak akkor mentem,mikor kellett a védőnőkhöz is. Havi 1x.Sokszor rám nézett vajúdás alatt is. Pénzt nem kért, én adtam x összeget. Nagyon jó véleményem van róla és ha lesz harmadik, őt is nála szeretném megszülni.
2011. okt. 10. 18:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

MIndkét lányomat Terebessy Károlynál szültem.Szerintem a legjobb orvos, akit választhattam.Az egész terhesgondozás alatt nagyon rendes volt.Egyik szülésnél éjfélre, másikkal este nyolcra értünk be a kórházba, de fél órán belül ő is ott volt. A szülések után gratulált, megpuszilt, férjemnek is gratulált.Pénzt nem kért, mindkét szülés után 20 e Ft-ot adtunk neki, de nem látszott rajta, hogy kevesellte volna- azóta is hozzá járok, mindig nagyon normális.Ahhoz képest, hogy idősebb orvos- 60 körüli- nincs elszállva magától, sőt.

A kórházban minden nap bejött hozzám, sőt volt, hogy többször is érdeklődött, hogy vagyunk.

A tíz éves tervben a harmadik baba is szerepel, sajnos valószínűleg már nem nála fogom szülni, mert megkérdeztem, és azt mondta, hogy már csak max. öt évig akar dolgozni.

A terhesgondozás egyébként 8 e Ft nála- és nem zsebbe fizetsz, hanem számlát ad.:)

2011. okt. 10. 19:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Én egy darabig Bakó doktorhoz jártam Kecskeméten. Kedves és alapos volt a magánrendelésen, és akkor is, amikor a CTG szalagot nézte meg a kórházban. Végül Pesten szültem, mert Kecskeméten császároztak volna, és ezt nagyon el akartam kerülni. Az mondjuk kicsit gáz volt, hogy ezt csak a szülés előtt 3 héttel mondta meg, de ettől függetlenül tényleg rendes volt, és miután nyíltan elmondtam, miért megyek át máshová, nem volt harag.

Nyírádi Tamás is normálisnak tűnik, barátnőm nála szült, maximálisan elégedett volt vele. Én csak néhány alkalommal találkoztam vele személyesen, de korrektnek tűnik Ő is.

2011. okt. 10. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!