SOS! Ujjbegynyire nyitva vagyok, dokim lefeszítette a méhszájam a burokról, elvileg bármikor beindulhat a szülés. Történt ilyen valakivel? Mikor szült innentől? 40+1 vagyok.
Könnyű szülés neked! Lehet már bent vagy...
2 hós baba anyukája
Eloszlatnám a fogalomzavart: a burok méhszájról való levàlasztása egy kevesek által ismert szülésindukciós módszer, ami szakmailag teljesen elfogadott, de nem működik minden esetben. a méhszáj kézzel való tágítása egy brutális módszer, gyakran eredményez szülést és méhszájrepedést is, a WHO által nem javasolt beavatkozások között szerepel a hasbakönyökléssel együtt.
Nálam kétszer választotta le a burkot az orvosom, nem lett belőle szülés, csak a nyákdugó távozott. Később a ballonos tágítás se generált fájásokat, de legalább fájdalommentesen kitágított 5 ujjnyira ;)
Majd írj, h mi lett veled:)
Remélem, h azóta már a kezedben a babád, képet is igazán tehetnél fel róla, úgy sajnálom, h ez az oldal ennyire anonim:(
Még mindig itthon, de már vannak fájások :)
Reggel ctg, hazaküldtek ...
De pár órája rendszertelenül vannak fájások :D Végre!
Most várom, hogy hazaérjen a pótnagypapi aki visz a kórházba és akkor bevetem magam egy kád meleg vízbe és ha erősödik akkor remélhetőleg indulhatunk!Szurkoljatok! :)
Már nagyon várom :)Természetesen jelzek ha megszületett a kis drága :)
A 20.53-as vagyok, nagyon szorítok, mindenképpen írj!!!!:)
Könnyű szülést kívánok!:)
Hát ez tényleg hihetetlen, még a hidegfront sem indította el a kis szerelmemet ...:(
Már az idegeimmel játszik.LÁTNI akarom már!
Ma 1re ctg, aztán meglátjuk ...
:(
Az idegei kezdenek kikészülni!!! :)
Holnap ismét ctg, ma még jóslókat sem mutatott ... :(
Hihetetlen a kis manóm. Örökre bent akar maradni :)
Csalogasd:)
Nem vicc, nekem indították este 10-kor, de lefektettek aludni, h majd reggel lesznek enyhe fájások.
Én mondtam a manómnak, h kezdjük vhogy bele, mert az oxitocin fog ám fájni mindkettőnknek, nagyon.
Beijedt, hajnali 4.40-re kibújt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!