Első terhességnél általában mikor születik meg a baba? Mármint a kiírt időponthoz képest?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 20:23
11/20 anonim válasza:
5 héttel korábban született a fiam.
12/20 anonim válasza:
Szept.29-re voltam kiírva,30-án 12.45-re lett meg a kisfiam. :)
13/20 anonim válasza:
Kiírt dátumhoz képest 4 nappal előbb született a kislányom.
14/20 anonim válasza:
Én 6 nappal hordtam túl, akkor megindították.
15/20 anonim válasza:
Nekem a kiírt napon született:)
16/20 anonim válasza:
Nekem 2 nappal előbb jött,de nem is hordhattam volna túl egy napot sem mert érett volt már nagyon a méhlepény. 5 óra alatt kibujt a leányzó.
17/20 anonim válasza:
nekem 4 héttel a kiírt időpont előtt.
18/20 anonim válasza:
Annak idején velem anyu junius 15-re volt kiírva,de én április 15-én születtem (első gyerek vagyok),A húgom pedig pont 8 hónapra született.
19/20 anonim válasza:
Nálunk anyu dec.31-re volt kiírva velem. Apu azt hajtogatta, hogy úgyis megvárom a szülinapját (jan.12), mert én leszek az ő ajándéka. Hát jan.13-án születtem. A hugim karácsonyra volt kiírva, dec.24-én jött is a karácsonyi meglepetés:)
20/20 anonim válasza:
Én a kiírt időpont előtt 3 nappal szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!