Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Molnár Balázsnál ki...

Dr. Molnár Balázsnál ki szült? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ő a dokid vagy ő lesz? figyelj, ha nincsen gond, remek orvos....ha van: no comment...
2011. szept. 11. 22:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nyíregyházi én nála szültem 2008-ban fogadott doki volt.Én meg voltam elégedve vele ahogy beértem a kórházba a szülésznőm szólt neki,rögtön jött(ez volt vasárnap hajnali fél négykor)mindennap jött hozzám.Mikor én jártam hozzá nagyon sok kismamája volt.
2011. szept. 12. 07:19
 3/12 A kérdező kommentje:
kedves első válaszoló? ha van gond akkor nem ajánlanád? vagy miért nem akarsz nyilatkozni? kérlek oszd meg a tapasztalatodat.
2011. szept. 12. 07:37
 4/12 anonim ***** válasza:

nekem gondom volt.... :(

egy éve szültem nála. nem voltam vele megelégedve, nem volt a helyzet magaslatán. sosem volt elérhető, ha valami gondom volt nekem kellett orvost kerítenem. az tény hogy mindennap bejött és ha a szülésznő hívta megjelent, de ettől több jót nem igazán tudok mondani. én ma már nem őt választanám, de anno én is sok jót hallottam róla. nemrégiben mástól is hallottam panaszt rá. de ugye itt is az van, van olyan orvos aki valakinek bejön, van akinek nem. Ha neked szimpatikus akkor te tartson vissza egy negatív vélemény.

2011. szept. 12. 09:08
 5/12 anonim ***** válasza:
ja, első voltam
2011. szept. 12. 09:08
 6/12 anonim ***** válasza:
s még annyit, nem az volt a gond hogy sosem volt elérhető. sajnos a baba és én is életveszélybe kerültünk. ami bekövetkezett volna másnál is csak talán húzhattuk volna még az időt és ha rutinosabb az orvos időben felfigyel a jelekre s nem válik ennyire súlyossá.
2011. szept. 12. 09:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Én hallottam rosszat róla...
2011. szept. 12. 21:07
 8/12 anonim ***** válasza:

első vagyok :)

megkérdezhetem mi az a rossz? mert uyge érdekel ha más is elégedetlen vele :/

2011. szept. 12. 21:23
 9/12 A kérdező kommentje:
engem is érdekelne. :) Hát eddig csak jót hallottam de ha van rossz is az is érdekel természetesen!!!
2011. szept. 13. 09:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem nagyon szeretném kifejteni:egy ismerősömnél baj volt,nagyon nagy,nem ment be,pedig itthon volt...
2011. szept. 13. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!