Szülés után, ha leereszkedik a méh milyen? Fájdalmas vagy zavar? Jelei vannak?
Szia!
És intim tornából mit javasolt??? Kriston féle?? Vagy csak annyit mondott mint nekem,hogy pisilés közben zárjam el a vizeletem párszor,és utána berögzül,és ezt gyakoroljam.
Remélem tényleg helyre jön,mert mi is akarunk második babát:)
Szia! Elfelejtettem válaszolni, a fájdalmas együttlétről kérdeztél. Nekünk majd 3 hónap eltelt, mire először próbáltuk, és még akkor is nagyon fájt, nagyon száraz is volt, szűknek éreztem, meg hogy elakad a dolog. Ezt az "elakadás" dolgot sok helyen olvastam már fórumokon, és azt írják, h hetek-hónapok múlva rendbe jön, nálam ez 6 hónap volt. Ha együtt lesztek, majd érzed, h tudjátok-e egyáltalán folytatni, mert mi volt, h nem tudtuk, úgy fájt, volt, h hagytam, hátha majd elmúlik. Sokan mondják, h gyakorolni, erőltetni kell a dolgot, h "bejáródjon", de mi nem erőltettük, és magától rendeződött a dolog.
Ja, és úgy húzódott vissza a hüvelyfal, h nem tornáztattam. Na nem olyan, mint szülés előtt, de nem takarja el a nyílást.
Én jártam régen Kristom intimtorna tanfolyamra, ott sokféle, és összetett gyakorlatok vannak, szóval az nem annyiból áll, h összehúzod, és elengeded. Sőt, azt se mindegy, h milyen pózban csinálod, mert nem mindegy, hogy terhelődik a méh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!