Császármetszés után kialakulhat vizelet vagy székletvisszatartási probléma?
de ugye nem komoly a gondd?mármint eü betét, vagy pelenka nem kell ugye?
jajj nagyon sajnálom hogy így alakult:((
Szia!
Szeretném megkérdezni,hogy nem rosszabbodott szülés óta a a helyzet? Sajnos én is ilyen gonddal küzdök és úgy néz ki újra terhes vagyok. Nagyon félek ,hogy mit csináljak,szeretném de így nem igazán merem bevállalni.
Nehogy rosszabbodjon a helyzet. Gratulálok a babához!
Szia!
Köszönöm a gratulációt, én is gratulálok a kis tesóhoz!
Másodjára rendesen szültem, a babó zúzott mindent:( A kórházban első éjszaka, 2x pisiltem be,:(, és itthon is előfordult néhányszor, ha nem mentem időben. Mára ,már ez is rendeződött, 6 hónapos a pici. A terhesség során fellépő gyakori székelési inger, "szaladás" megszűnt. Ennek oka lehetett az étkezés, kitapasztaltam néhány élelmiszert, ami ezt kiválthatja (pl.kivi, banán, zabpehely), valamint, nyomhatta a baba a belső szerveket.
Másik dolog, ha izgulok, pl. vizsga,akkor mindig mennem kellett, a terhesség során minden vizsgálatot végig aggódtam. Néhány szituban még ma is meg kell látogatnom a mellékhelységet(Tesco, orvosi rendelő), ez biztos pszichés dolog. Ilyenkor mosolygok magamon, de ha felkészült vagyok, nem érhet meglepetés!:)
Fel a fejjel! Jó egészséget és kellemes babavárást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!