Mennyire fájdalmas amikor beadják az EDA-t?
Figyelt kérdés
Bármelyik percben szülhetek. Azt hiszem elég alacsony a fájdalomküszöböm. Ennek ellenére úgy "kezdek", hogy nem kérek fájdalomcsillapítást. De ha nem bírom majd, akkor nem akarok elzárkózni előle.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2011. szept. 1. 18:22
1/11 anonim válasza:
Hát nem tom kör közepén állok ott könnyen eltaláltok!
2/11 anonim válasza:
Nekem nem epidurális volt, hanem spinális, de igazából csak annyi a különbség a kettő között, hogy epidurálisnál érzed a lábad, spinálisnál nem. Szerintem a fájdalomban sem lehet különbség közöttük. Nekem is alacsony a fájdalomküszöböm és én is féltem tőle, de meg kell mondjam, nem éreztem szinte semmit, csak nyomást, nem fájt. Remélem, valamicskét tudtam segíteni neked. Sok sikert a szüléshez és sok boldogságot a babához :)
3/11 A kérdező kommentje:
Első válaszadó... hát ezzel nem vagyok előrébb. De azért kösz, remélem hasonló hasznos válaszokat kapsz te is.
Utolsó köszönöm a válaszod, ez kicsit megnyugtató!
2011. szept. 1. 18:33
4/11 anonim válasza:
Fáj, de nem annyira, mint a szülés. Meg időben kell szólni, ha mégis kérsz, mert a kitolás előtt már nem adják be. Én tudom, mert a második szülésemnél nem szóltam időben és akkor nem kaptam :-P
5/11 anonim válasza:
Császárom volt, rettegtem az eda-tól, azt mondta az anesztes,ne aggódjak,olyan mint egy vérvétel. Igaza volt!!! :-)
6/11 anonim válasza:
Én is császárral szültem én spinális érzéstelenítőt kaptam.Hát nekem eléggé fájt.Előtte adtak fájdalomcsillapítót az nem fájt.De lehet hogy dokitól is függ hogyan adja be.
7/11 anonim válasza:
fel voltam készülve egy nagy fájdalomra,ehhez képest nem volt rosszabb mint bármelyik szuri.
8/11 krisztivan válasza:
Nem éreztem semmit,pedig 2X szúrt a doki mert elsőre pici eret talált el.De mivel a két fájás között adják ezért szerintem azt a kis szúrást már észre sem veszed.Szép szülést nektek.
9/11 anonim válasza:
Nekem ketszer adtak be, az elso ne hatott, kihuztak es ujbol beadtak. Csak a lidocainos pici szurast erzed, mast nem. Ne felj tole, egyaltalan nem faj.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hamarosan indulunk és meg is tudom, hogy nekem milyen lesz :)
2011. szept. 2. 05:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!