Tényleg nehezebb a második szülés mint az első?
Figyelt kérdés
Nővérem most szülte a második babáját és volt:"Jézus Mária!"
Pedig nem vagyunk egy sírós fajta...
2011. aug. 29. 13:05
1/7 anonim válasza:
Én éppen fordítva hallottam, hogy a második gyereket könnyebb szülni. Ezt inkább reálisnak találom, mivel ha már egyszer szültél, valószínű, hogy nem olyan feszes már belül sem annyira mint régen. :)
2/7 anonim válasza:
Mindenki más, minden szülést máshogy éljük meg.
Nekem a második nagyon jó volt, kb. 20 perc volt nehéz. 2,5 óra alatt megszületett.
3/7 anonim válasza:
Nekem nehezebb volt de mindenki más. Pedig én is hittem abban hogy a második könnyebb, erre is készültem aztán mégsem.
4/7 anonim válasza:
nekem az első kb 5 óra alatt született meg, a második 3 óra volt, sokkal könnyebbnek éltem meg, bár a kitolás nehezebb volt mert nagyobb baba volt, de a fájások nem fájtak annyira. Olyan értelemben is könnyebb volt, h tudtam, hogy mi fog történni velem, ugyanaz a kórház, szülésznő és orvos volt már jól ismertem mindent.
5/7 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy gyorsabb, de jobban fáj. Nekem gyorsabb volt, és kevésbé fájt. Szerencsére.
6/7 anonim válasza:
Rám igaz!Rövidebb de rosszabb!Az elsőt én is hang nélkül szültem, a másodikat már a folyosó is hallotta.
7/7 anonim válasza:
Nekem a 2.szülésem hosszabb és fájdalmasabb is volt,mint az első,pedig a baba is kisebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!