Első szülésnél hány órát vajúdtál?
Figyelt kérdés
Hogy vetted észre hogy itt az idő és hanyadik héten?2011. aug. 20. 17:59
11/29 anonim válasza:
40+4, 7 óra vajúdás után bújt ki a kislányom. Kórházban voltam már, hajnalban derékfájásra ébredtem, azt hittem a vesém görcsöl. Aztán gyanús volt, hogy 5 percenként jöttek a fájások. Először nem akarták elhinni, hogy szülni fogok, mert, hogy csak a derekam fájt, a hasam nem. :)
12/29 anonim válasza:
37.hét. Hajnali 2-kor el fojt a magzatvíz, semmi fájás. Délelőtt 10 után már a karomba tartottam a kisfiam. Kellemeset csalódtam mert egyáltalán nem olyan borzasztó mint sokan állítják. Gyors és könnyű szülésem volt.
13/29 anonim válasza:
38+5 voltam, csordogált a magzatviz, semmim nem fájt, bementünk, meconiumos viz, fél ora alatt a mütöben voltam, igy 2 db erös fájásom volt csak meg mikor benyultak a 3 ujjnyi méhszájon és letekerték a köldökzsinort a nyakárol. de nem vajudtam.
14/29 anonim válasza:
39.héten ment el a magzatvíz, 11,5 órát vajúdtam. Remélem második gyerkőccel már rövidebb lesz..:)
15/29 anonim válasza:
Első szülés? 40+3 hetesen éjszaka hajnali 2:17-kor jött egy enyhe görcsöcske. (pisilni ébredtem fel,és a kézmosásnál volt a göcsöcske). Azt hittem,csak jósló lesz,de nem.10 perc múlva jött a kövi görcsöcske,és ekkor elfolyt a magzatvíz. Mivel az első szülés volt,így amikor hirtelen 5 majd 3 percenként lettek görcsöcskék,így hívtuk a mentőt,mert nem tudtam mi van! Nagy szerencse,hogy volt ennyi eszünk!
Hajnali 4:14-kor már a kezemben volt a kislányunk :-D
Üdv:2gyerkőcös,36hkm
16/29 anonim válasza:
Éjjel 2kor kezdődtek a fájások, fájásocskák. Reggel 6.05kor meglett a lányom, vagyis 4 óra volt.
17/29 anonim válasza:
38.hét első napján 9:15-kor folyt el a víz,9:45-kor értünk be a kórházba és utána kezdődtek a fájások végül 17:45-kor született meg a lányom.Szóval 8 órát.
18/29 anonim válasza:
40. hét, megindult, de abbamaradt és így újraindították.
Az újraindítástól számítva 4 óra alatt, összesen 11 óra alatt.
19/29 anonim válasza:
A 38. héten éjjel elfolyt a magzatvizem. 13 óra után született meg a kislányom. Ebből 3/4 óra volt a kitolás.
20/29 anonim válasza:
40. hetet töltöttem, totál nyitva voltam, így indították oxitocinnal, fél óra sem volt a vajúdás része (ha lehet így mondani), mert rögtön jöttek a tolófájások, 2 óra múlva lett meg a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!