Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik 2o kg körül híztak, és...

Akik 2o kg körül híztak, és császárosak voltak: mennyi ment le a kórházba?

Figyelt kérdés
Még feljön rám a szoptatással, vagy lemegy? Mikor lehet majd elkezdeni tornázni,vagy diétázni?
2009. ápr. 14. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 50kg val kezdtem 72-val mentem szülni, császáros voltam. Hát a kórházban még rengeteg viz volt rajtam, de olyan 7-8 körül már lement. Most 5 hónapos a pici, csak szoptatok semmi diéta stb. És 53 kg vagyok. Amúgy a tornától elmehet a tejed, a diétával meg a gyereknek ártasz, de ha akarsz vmit csinálni mindenképpen a szoptatás után. De hamar lemegy azért szerintem az a 20 kg. 5 hónap nem olyan sok szerintem és lásd.
2009. ápr. 14. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Mire hazaértem 10 kg, utána még öt. A többi még rajtam van.
2009. ápr. 14. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

én harincat híztam, 12 kg ment le, hat hetes kontrollra meg szinte mind. a torna nem árt, nekem a doki monta is, hogy kell, mert segíti a gyógyulást a mozgás, én 4 héttel a műtét után hasizmozni kedtem, semmi nem látszik, a seb olyan, hogy aki nem tudja, nem veszi észre, hogy vágott a hasam, a titok nem szabad feküdni, mert a mozgás gyógyít, engem az anesztes már 2 órával a műtét után noszogatott, hogy forogjak, és utána fokozatosan egyre többet kellett csinálni, mert a mozgás gyógyít és gátolja az összenövést. azok, akikkel együtt császroztak és nem csinálták még totyogtak, amikor én már felmostam, elláttam a gyereket és semmit nem éreztem, ez persze a sebész kezétől is függ, de mozogni kell.

amúgy a császárral több megy le, mert kiszívják az összes folyadékot, amit találnak, valamivel kevesebb folyásra is kell sámítani, de azért elkel a Tena Lady

2009. ápr. 14. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem árt a mozgás!!! A szoptatás alatt pedig van aki hízik, van aki fogy. általában azok híznak, akik sokat is esznek, mivel szoptatás alatt nagyobb lehet az étvágy. Viszont ezt is okosan kell csinálni és nem lesz gond!
2009. ápr. 14. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! En is 50 kg-rol indultam, aztan 72 lett a vege (:, nem tudom, mennyi ment lett szules utan, de azt tudom, hogy szoptatas alatt meg feljott egy par, aztan ujra le ment valamennyi, ugyhogy most 7 honappal a szules utan 60 kg vagyok! Meg egy 5-os igazan lemehetne! De kivarom a szoptatas veget!
2009. ápr. 14. 22:56
 6/7 anonim válasza:
Én 17 kg-ot híztam és mire hazajöttem 12 lement. Mondjuk nálam nagyon sok volt a víz.
2009. ápr. 15. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:
55kg kezdtem 80kg szültem!76kg jöttem haza a kórházból az első héten itthon lement 6kg most még mindig 70kg vagyok!7 hetes múlt a pici fiam!
2009. ápr. 15. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!