Nyíregyházán ki tud jó szülésznőt ajánlani?
szia, én 37 hetes vagyok. Igaz nincs fogadott szülésznőm,mert eddig úgy néz ki hogy császár lesz. Haránt fekvésű a babám. De tudok jó szülésznőt,nekem is ajánlották. Reményi Györgyné
Ki lesz az orvosod?
A fogadott orvosom Karászi Gyula, de ő pont szabin lesz augusztusba és még nem beszéltem meg vele ki lesz helyette, köszönöm a szülésznőt rá is fogok kérdezni a dokitól,
minden jót, egészséget kívánok nektek:)
Szia!
Én tavaly augusztusban szültem, és egy nagyon aranyos szülésznőm volt. De szégyen nem szégyen most nem jut eszembe a neve, de még gondolkodom és utánna nézek. Végül császárom lett, de nagyon aranyos és beleérző igazi babaszerető, szülésznő. Csak ajánlani tudom.
Egy kis alacsony, barna hosszú hajú. De ha eszembe jut a neve írok.
A tegnapi 19.30-as vagyok. Eszembe jutott a neve. Németh Erikának hívják.
Nekem Dr. Pap Károly volt és van az orvosom. Egy nagyon aranyos, türelmes, minden kérdésedre válaszoló doki, akit én már ha csak meglátok is megnyugszom. Szóval Őt tudom ajánlani a nyárra tervező jövendőbeli anyukának.
Minden jót nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!