Hogy teltek az utolso napjaid szûlés elôtt? Esetleg valami jel?
Pl én ugy érzem hogy a babàm nagyon aktiv, tegnap ràm jôtt a takaritàs, éjjel alig aludtam és egyszer gôrcsôlt is a hasam mint a menstruàcionàl, megy a hasam, derekam szokott fàjni de nem rendszeresen, illetve szur a hûvelyem..
Persze még egyben vagyok, de nem bànnàm ha megszûlnék :)
38+1 hkm
első
a másodiknál és is voltam, foródrásznál, körmömet csináltattam
egész délelőtt szaladgáltam, intéztem a dolgaimat, barátnőztem. ebédet főztem. még délután 3-kor semmi sem volt. emaileztem a barátnőmnek, hogy másnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy állunk :) majd ledőltem, aludtam 2 órát. amikor felébredtem, volt pár keményedésem, még meg is fogattam apával a hasam, hogy nézze meg.
este 7-kor hirtelen 5 perces fájásaim lettek. gondoltam, hósló, befeküdtem 1 kád vízbe, de nem múlt. beültünk a kocsiba, be a kórházba (1 órányira van tőlünk). éppen időben, már tolóim voltak, mire a szülőszobába értünk. este 10-re kint is volt a baba.
és hàny hetes voltàl kedves utolso?
A méhszàjad nyitva volt màr akkor?
Nekem annyit mondtak tegnap hogy elvan vékonyodva a méhfalam de a méhszàj még zàrva van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!