Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37. hétbe léptem, nagyon erős...

37. hétbe léptem, nagyon erős jóslófájásaim vannak, 2. napja nyilall a méhszájamnál. Lehetséges lenne, hogy lassan szülök?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon okosnak hittem magam, amikor másnak kellett válaszolni. De most, mikor nekem vannak egyre "komolyabb" tüneteim, jeleim, már nem vagyok olyan biztos a válaszokban. Ezek mennyire lehetnek a szülés kozvetlen jelei? 27.re vagyok kiírva,de úgy érzem nem lesz ez annyi idő... Ezt a testem jelzései alátámasztják a fent leírtak szerint? Azt hiszem kezd összekavarodni bennem minden ami eddig tiszta volt:)
2008. márc. 4. 08:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy 36.heti NST-n nagyfokú méhtevékenységet látott a szülésznő, a legerősebb összehúzódás 40-es volt. ( bár én abból semmit sem éreztem). Mennyi lett volna ha akkor épp van egy rendes fájásom, kiváncsi vagyok mit mutatott volna a gép...
2008. márc. 4. 08:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Először is ne aggódj!A baba tudja mikor van itt az "idő".Nekem nem voltak jósló fájás
2008. márc. 4. 08:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Háát,lehet nem 40hétre fog születni.Azért reméljük mgéritek egyben a 38. hetet,és onnantól kezdve minden a legnagyobb rendben lesz...pihenj sokat,és semmiképpen se emelj nagyot stb..meg most kicsit mellőzzétek a szexet a pároddal:)Kitartás,hamar túllesztek rajta
2008. márc. 4. 08:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Először is ne aggódj.A baba tudja mikor jött el az ideje.Szerintem itt az idő!Nekem nem voltak jósló fájásaim,másoknak pedig hetekkel előtte is van.Én 38.héten szültem, csak aznap reggel fájdogált egy kicsit a hasam.A CTG pedig a 80-as értéknél már a szülést jelzi.(Mellesleg nálam- 13:30-kor 30-as,40-es fájások voltak, azok is rendszertelenül, 20:40-re pedig már a kezemben volt a baba.)Sok sikert!Rád most csodálatos dolgok várnak. Egy kicsit azért irigyellek!
2008. márc. 4. 08:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem, a 100-as érték már a szülés beindulását jelenti.
2008. márc. 4. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!