Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a Kútvölgyi kórház...

Milyen a Kútvölgyi kórház szülészete, és milyen ott szülni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Én tavaj szültem ott a kislányomat(mikuláskor).

Azt leszámítva ,hogy (csúcsforgalom) volt és a 4 nap alatt egy percre sem adhattam oda a csecsemősöknek,hogy 1 kicsit pihennyek. Ájuldozva a fáradságtól jöttünk haza...(4 ágyas volt a szoba)

Nagyon kevés felvilágosítást kaptam a baba fürdetéséről,köldökcsonk tisztán tartás,tisztábatétel stb

De magát a szülést biztonságosnak éreztem végig bár ügyeletes orvosnál szültem!( nemjött be a fogadott dokim...)

2009. ápr. 9. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én tavaj nyáron szültem ott,oda jártam terhes gondozásra is. Tartottak nyílt napokat megismerkedhettünk a szülőszobával szülésznőkkel,sok hasznos infó stb. Nem választottam orvost csak szülésznőt, nagyon szakképzettek,kedvesek voltak minden simán ment!!! Mivel nem nagy az osztály tényleg teltházas szokott lenni én 3napot valtam bent a picivel,mindent megkérdeztem hogy kell csinálni és készségesek voltak nagyon.Volt aki szimpi volt volt aki nem a csecsemősök közül. A barátnőm is itt szült,igazából mind aketten kicsit családiasabbnak véltűk a kórházat itt fogunk szülni megint,ha terhesek leszünk.
2009. ápr. 9. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak jót tudok mondani róla. Nekem császáros szülésem volt. Bár szülőszobák nem túl nagyok, de igazából nem sokáig használtam szóval nekem mindegy volt. Nincs bordásfal, se kád. Labda van, meg kéjgáz, a szűlőágy átalakithatós a gyors szüléshez. A kórház szeritnem jó, jól szervezett, kúltúrált, bár a wc nem túl tiszta, dehát nem otthon vagyunk :) Szerintem a nővérek nagyon rendesek, a csecsmősök is, bár tényleg volt aki szimpi volt volt aki nem. De összevetve én jól éreztem ott magam.Szerintem családias, nyugodt , és figyelnek rád.
2009. ápr. 9. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2009. ápr. 15. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!