Alapesetben hány ember (doki, szülésznő, nővér? ) fog körülvenni a szülésnél? Ugye nem jellemző, hogy -holmi-tanulók /ott figyeljenek? !? /, miközben megpróbálom gyermekemet világra hozni?
Figyelt kérdés
Nincs fogadott orvosom,se szülésznőm.Fehérváron fogok szülni,és fogalmam sincs,hogy mennek majd a dolgok!2009. ápr. 7. 16:30
11/13 A kérdező kommentje:
Engem biztos zavarna,ha sokan lennéánek körülöttem-hiszen ez egy meghitt pillanat!Úgymond közönségra nincs szükség.
2009. ápr. 8. 10:50
12/13 anonim válasza:
Nálam bejöttek, senki nem kérdezett, de hidd el nem érdekelt. A kitolási szakasz másfél óra volt, a dokim nyomta a hasam, közben szinte összepréselt, három szülésznő segítkezett és még egy doki bent volt 2 tanulólánnyal és 1 tanulósráccal. Még jót röhögtem is (így utólag), amikor egyszer kinyitottam a szemem és azt láttam mindenki arcán, hogy "együtt" nyomunk :) Engem nem zavart.
13/13 anonim válasza:
Örülök, hogy vannak normális gondolkodású emberek, akik engedik, hogy hallgatók is bent legyenek. Sok ember elvárja, hogy tapasztalt orvosa (nem doki, orvos... majd akkor dokizzátok le, ha ti vagy a gyereketek is orvosi egyetemet végzett és szakvizsgázott) legyen, de hozzá hallgató aztán be ne menjen... Akkor mégis hol tanulja meg?? Ez olyan, mint a vérvétel. Mindenki elvárja, hogy profik vegyék tőle, hallgató (orvos vagy ápoló) ne. De akkor mégis hol kéne megtanulnia? A legprofibb orvos, ápoló sem úgy született, mindenki volt kezdő... Ráadásul a kezdőkkel (legyen az akár medikus, akár rezidens orvos) ott van egy "nagy" orvos, aki már szakorvos és a fiatal mentora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!