Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes, hogy még mindig...

Természetes, hogy még mindig vérzek?

Figyelt kérdés

6 hete szültem, két hét erős vérzés után, pár hétig már csak barnáztam.

Másfél hete azonban erősen vérzek. Hozzá kell tennem, tegnapig vérhígító injekciót kellett adnom magamnak mindennap, mivel az első babánál trombózist kaptam, nehogy most is megtörténjen a baj.

6 hetes kontrollra sem tudok visszamenni, mert azt mondta a védőnőm, hogy addig ne menjek, amíg vérzek.

Szerintetek fentiek alapján természetes, ha erősen vérzek? (Sajnos már nem szoptatok 3 hete!)

2009. ápr. 7. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Húha, a vérhigitó miatt simán lehet,de az is lehet,ha nem pihensz eleget,nem fekszed ki a 6 hetet akkor simán vérezhetsz újból. Pihenjél konkrétan feküdj le! 1-3nap és meglátod fogyastkozik-e a vérzés,ha nem hívdd fel az orvosodat!
2009. ápr. 7. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:
A vérhígítótól lehet sajnos. Ettől függetlenül én azért legalább telefonon megkérdezném a dokit, mert másfél hét alatt már a vérveszteség is jelentős lehet.
2009. ápr. 7. 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Hívd fel az orvosod és kérj tanácsot. Nagy valószínűséggel megjött a menzeszed, mivel nem szoptatsz, nincs mi visszatartsa a peteérést.
2009. ápr. 8. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!