Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Zeitler Miklós-dél pesti-....

Zeitler Miklós-dél pesti-. Milyen?

Figyelt kérdés
Ha az 1. babi császáros volt-gondok adódtak-és csak 20hóvan a 2szülés között, a császár vagy a sima szülés felé hajlik inkább? mennyit kér? A kórház milyen? Ha progizott császár, le lehet foglalni egyágyas kórtermet? Az mennyi? Zártak a kórtermek vagy ki-be járkálnak a látogatók? Köszi!
2009. ápr. 6. 22:58
 1/2 A kérdező kommentje:
még valami: babinak be lehet vinni légzésfigyelőt? fiamat minid betoltam a nővéreknek éjszakára annyira féltettem..
2009. ápr. 6. 22:59
 2/2 anonim ***** válasza:
már elég későn válaszolók, de csak azért teszem, hátha valaki a keresőben zeitler doki után érdeklődik a jövőben. azt ajánlom nagy ívben kerüljétek el, mert egy bunkó t@pló orvos, UH-t nem tud csinálni fájdalommentesen, fél óra után sem látott az UH-n semmit, egy másik orvos véleményét kérte ki, aki fájdalommentesen megcsinálta az UH-t és fél perc alatt mindent látott. egy grammnyi emberséget sem láttam benne.
2010. jan. 23. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!