Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Minden kismama kap beöntést...

Minden kismama kap beöntést szülés elött?

Figyelt kérdés
egy ismerősöm nem kapott, ez nekem furcsa:(
2008. márc. 2. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenhol adnak.Van akinél meg nincs idő rá.
2008. márc. 2. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

ne mindenhol adják,meg van mikor nincsen rá idö.Tölem megke´rdezre´k,de ha nem ke´rdezték volna is ke´rtem volna.Nekem így is nehéz volt,nem me´g ha arra kellett volna gondolnom,hogy mikor csúszik valami.

2008. márc. 2. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Van ahol nincs idő és van ahol állítólag kérni lehet.Nem kellemes dolog de inkább érdemes kérni mmiután a baba kilapítja a húgyhólyagot meg mindent kifele jövet,kipasszírozza amik bent van és az elég kellemetlen ha ott csinál be az ember.

Persze ez beöntés után is előfordulhat,de egészségügyi okokból jobb a babának.

2008. márc. 2. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkét fiamat ugyanott szültem. Az elsővel kaptam, a másodikkal nem. Más szülésznő volt.

Jobb volt kapni.......

2008. márc. 2. 18:41
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

szia! szerintem jobb ha adnak beöntést!!nem kellemes de nem is fáj!így legaláb csak egyre tudsz koncentrálni hogy a picidet megszüld!! és nincs semmi zavaró tényező!!

mondjuk ott már nem is foglalkozol semmivel már csak azt várod hogy meg legyen a baba!!énis tartottam a beöntéstől meg az ínyekcíótól de olyankor már tényéleg nem fogsz semmit vissza utasítani mert mássra kell gondolnod!!könnyű szülést kívánok!!üdv grat a babához!

2008. márc. 2. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kaptam és nem is hiányzott. Ott és akkor az érdekelt a legkevésbé, hogy jön-e még "valami". Nem is tudom, volt-e.
2008. márc. 2. 20:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig adnak, én sem kaptam, pedig így utólag jobb lett volna. Azt mondták, már nincs rá idő, hát nem adtak. Mondjuk nem is nagyon érdekelt akkor már, hogy mi csusszan ki a gyerek mellett, de azért jobb lett volna kapni.
2008. márc. 3. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Van ahol már kúpot adnak, kérdezz rá hogy van-e ilyen lehetőség rá, talán jobb egy kúpot elvielni mint egy beöntést. Én biztos meg fogom előtte kérdezni az orvost, még ha ki kell fizetni is azt a kúpot akkor inkább kifizetem, kerüljön bármennyibe is.
2008. márc. 4. 10:50
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, azért higiénikusabb, ha " kiürítik " az embert gondolom.
2008. márc. 4. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 3 hete szültem, és rendesen kifaggattam a szülésznőmet a beöntéssel kapcsolatban. semmi higiéniai ok nincs rá, hogy adjanak, mivel ha véletlenül odacsinálsz rögtön kicserélik alattad a lepedőt akár szülés közben is. Egyébként nálunk csak akkor adnak, ha kéred, és még kúpot is csak akkor kapsz. Állítólag rájöttek, hogy beöntéssel sem jön ki minden, sőt, még hamarabb odakerül a dolog szülés közben, mint beöntés nélkül. Mostmár hiszek neki, mert én semmit sem kaptam, mégsem volt gond.

Az előttem szólónak viszont igaza van: ott, akkor úgysem arra fogsz gondolni.

Könnyű szülést!

2008. márc. 4. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!