Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nagyon megkérem a dokit...

Ha nagyon megkérem a dokit akkor megcsászároz megint?

Figyelt kérdés

Ne ítéljetek el légyszi de az első szülésem katasztrófa volt, 16 óra után vártuk a tolófájásokat ami nem jött így lett császár. Már olyan 10 óra után mondogattam, hogy bele fogok halni és nem bírom tovább szóval szörnyű volt és már most rémálmaim vannak (pedig bírom a fájdalmat!). Meg szeretném beszélni a dokimmal, hogy mindenképpen császározzon meg. Ha megígéri nekem, hogy 3-4 óránál többet nem kell vajúdnom még azzal is kiegyezek. :O

Kérdésem lényege az lenne, hogy az elég indok, hogy az 1. is császár volt, ugye? Szóval a szülészeten ez mindennapos eset, nem?

2011. júl. 25. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az én szülésem 14,5 óra volt,CSAK a kinyomási szakasz volt másfél óra.Én is már halálomon voltam,de a következő gyerek sem szülném másképp.Pedig nagyon ki voltam,szó szerint könyörögtem a dokinak h csináljon vmit.
2011. júl. 26. 11:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, elhiszem, hogy halálodon voltál. :( Mi is vártuk már a tolókat de nem jött mert mint utólag kiderült nem jó pozícióban volt a baba (a keze fent volt a feje mellett ahelyett, hogy összehúzta volna magát) és már nem tudott mozdulni de így meg nem fért be a szülőcsatornába, nem tudott megszületni hiába küzdöttem végig az egész tágulási szakaszt. :( Pedig már csak egy hajszál hiányzott. Tudod úgy vagyok vele, ha már úgyis vágva vagyok akkor már mindegy. Ha sikerült volna természetes úton talán nem félnék ennyire az egésztől de így siralmas volt az egész.
2011. júl. 26. 11:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az első terhességem jóslófájás nélkül zajlott. Befektettek mert nagy volt a baba és a dokinak nem volt elég a mocorgás amit produkált a baba. Próbáltak méhszájérlelővel, oxitocinnal fájást csinálni, de semmi. Én elmondhatom magamról, hogy nem tudom milyen a jóslófájás és a rendes fájás. Természetesen császár lett a vége. A második terhességnél a dokim 3-szor megkérdezte hogyan szeretnék szülni. Császár volt a válasz. Szó nélkül császározott, fájás csinálással meg sem próbálkozott. 3 babámat várom, újra császár lesz.

Mindez olyan kórházban történt ahol az embert még útközben a műtő felé is rábeszélik a normál szülésre.

2011. júl. 29. 15:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Még nem beszéltem vele vagyis csak régen amikor terhes sem voltam. Még csak 15 hetes vagyok legközelebb 1 hónap múlva megyek hozzá akkor már lehet, hogy felhozom a témát. Remélem beleegyezik. Mondjuk régebben is azt mondta, hogy megcsászároz de mindenképpen kell vajúdni mert ez mindkettőnk érdeke. Mármint a babáé és az enyém. :) Meg még azt mondta, hogy nem fogja erőltetni a rendes szülést de ha kilóg a feje nem fogja már visszatolni. Még megpróbálok egyezkedni, hogy még kedvezőbb legyen számomra a dolog. :)
2011. júl. 29. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!