Mennyi időm lehet még hátra?
Szia!
Nekem is kb. a 36. héttől iszonyatosan fáj a medencém,tágul azt mondta a dokim. Most 38+4 hétnél járok, csütörtökön voltam NST-n,ami 40-50%-os méhösszehúzódásokat mutatott ki. Délután megvizsgált a doki és mondta,hogy már 1 ujjnyira nyitva is vagyok, úgyhogy szombaton keressem meg a kórházban , mert ebből baba lesz a hétvégén. Pénteken nekem is távozott a nyákdugómból egy kis darab,átlátszó és kocsonyás volt. A védőnő mondta hogy az az volt. Ma reggel(szombat) elmentünk a férjemmel lépcsőzni, meg nagyot sétálni, hátha beindul csak a maradék nyákdugóm távozott,ja és megfájdult a derekam is. Elutaztunk a kórházba, újra vizsgálat, semmi változás. Felrakták az NST-t és most alig 20%-os méhösszehúzódásaim voltak, így hazajöttünk és várjuk a csodát,egyenlőre semmi jel nem mutat arra,hogy szülni fogok, legalább is ma.
Tehát szerintem ahányan vagyunk, annyi féle képpen indulhat meg a szülés, nem lehet általánosítani. Nem voltál NST-n?
Én is első babás vagyok, leszek.
Szép és könnyű szülést kívánok!
Nem nekem NST még nem csináltak, csak 2 ctg-t, a méhszájamat is 30 hetesen nézték utoljára, és majd csak 38 hetesen megyek az utolsó uh-ra is. Mondthatnám nem vizsgálnak agyonra. :)
Köszönöm szépen a válaszokat, azt hiszem megnyugodtam.
Könnyű szülést nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!