Nagyon feszül a hasam, olyan mintha szét akarna "durranni" és kemény is. A derekam is fáj picit. 38 hetes kismama vagyok. Ez már lehet a szülés előjele?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt megvizsgált a Dr.nőm és azt mondta,hogy 1 ujjnyira már ki vagyok tágulva.A vizsgálat nagyon fájt,azt hittem,hogy ki akarja szedni belőlem a picit ott helyben!Úgy megkotorászott,hogy csillagokat láttam és utána vérezgettem is estig.Lehet,hogy Ő tágított ki direkt???Tényleg már csak napjaim lehetnek hátra a szülésig?Vagy még annyi sem?2008. febr. 29. 12:40
1/7 anonim válasza:
Szia. Szerintem hívd fől a dokid, vagy menj be a korházba. Barátnőm 2 újnyira ki volt tágulva, azt mondták menjen még haza ebből még nem lessz szülés. Erre hajnali egy kor megszült még az nap.Inkább menj be a korházba az a biztos, már ne kockáztass. Inkább küldjenek még haza azzal hogy minden rendbe, mint hogy baj legyen. Sok sikert 32 hetes kismama
2/7 anonim válasza:
Igazából a kicsi már teljesen érett a kinti létre.Így lehet nagyon közeleg a szülés ideje.Az a véres vacok lehetett a nyákdugó.Amúgy minden egyes vérezgetéssel jobb dokihoz fordulni.Nem akart bántani,csak azt nézte meg mennyire vagy tág.Miért tenne ilyet ilyet direkt?Amúgy lehet tényleg közeleg a nagy perc és azért akarsz szétdurranni.Pihizz sokat!
3/7 anonim válasza:
Akkor szerintem hamarosanmeg fog születni a babád.De ne pánikolj már kész van a kinti életre:)
4/7 anonim válasza:
Bárcsak én is itt tartanék már.Gratulálok a babához.Üdv:21 hetes kismama
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2008. febr. 29. 17:54
6/7 anonim válasza:
szia!
én is így kezdtem 3 hete. 1 ujjnyira nyitva voltam, és csak keményedéseket éreztem. bementem vizsgálatra és bent is tartottak. nálam az tartotta vissza a dolgokat, hogy nem akart megrepedni a magzatburok, így másfél napi bentlét után megrepesztették. minden egyes vizsgálatnál csillagokat láttam, és azt hittem nagywc-znem kell, de csak a burok nyomta mindenemet.
szerintem is menj be, a fájásmérő megmutatja, hogy érdemes-e bent tartaniuk.
sok sikert!
7/7 A kérdező kommentje:
Bent voltam tegnap reggel a kórházban,a dokinő megint megvizsgált,ami ismét annyira fájt,hogy a falat tudtam volna kaparni.Már 1.5 ujjnyira nyitva vagyok.Mondta,hogy szerinte ne menjünk el,de nem maradtunk,mondtuk,hogy inkább vissza jövünk,ha lesz vmi.Azóta is itthon vagyok,a Picikét érzem ahogy mocorog a pocimban és a tegnapi CTG-n is minden rendben volt.Csak akkor volt méh mozgásom,amikor a Babám is mocorgott.Azt azért érzem,hogy nincs már túl sok időm a szülésig,mert fájdogál a derekam és nyilalgat is.
2008. márc. 2. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!