A császármetszés mennyi idő alatt gyógyul meg?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 20:58
1/7 anonim válasza:
Nekem 10 napig fájt nagyon,azóta sem.
8,5 hónapja volt a hegem alig látszik már.
2/7 anonim válasza:
Én 5 honapja szültem,és csak egy kis csik látszik.
6 hetes kontrollra leesett szépen a heg,és utána sokszor már el is felejtettem annyira nem éreztem,igaz lehet pár idegsálat átvágtak,mert pár ponton érzéketlen a csik körül.
Vigyáztam amugy a sebre,talán tul ovatos is voltam,két héttel szülés után még ugy mozogtam mint a lassitott felvétel:)))
3/7 anonim válasza:
3 vágásom van. 1 méhenkívüli(kb 20 cm)terhességből és 2 császár. az első műtét nagyon rossz volt, de az talán azért, mert gyorsasági volt, életmentő, és vágtak amit tudtak. a császár az első nap fájt, de ki lehetett bírni. 2. nap már simán lesétáltam a 3. emeletről a kantinba, a 3. nap meg törökűlésben fejtem, igaz még húzódzkodott egy kicsit a seb. azt vettem észre , annak nehéz, aki előtte sokáig szenvedett, és annak, aki nem mert mozogni. tudni kel, kevés mozgással könnyen letapadnak az izmok. de megterhelni se kell. ha elfáradsz ülj le, és pihenj.
4/7 anonim válasza:
Kb. 1 hétig fájt. A varratszedés után jobb volt.
5/7 anonim válasza:
szombaton lesz hat hete,hogy császárral szültem!még egy kicsit érzékeny a seb körül,de mióta kijöttem a korházból,nem kímélem magam!szerintem nem olyan nagy dolog ez a szülésfajta sem!nem kell félni!:)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Engem pont ma 2 hete császároztak, de még eléggé fáj. Remélem, nem sokáig.
2009. ápr. 2. 22:07
7/7 anonim válasza:
Az attól függ, h sikerül-e összeszedned a steril műtőben vmilyen fertőzést. Nekem sikerült, így hosszabbra nyúlt a gyógyulás. A hasamból facalia (szar) tenyészet ki, ami a steril műtőben valahogy odakerült. Szerencsémre csak szöveti fertőzés volt és nem tályogosodott be az egész hasfalam. Ilyen és hasonló estetekben számolni kell a seb szétnyilásával, valamint hosszadalmas utókezelésekkel. Majd a végén elgondolkozol azon, h még egyszer bemerd-e vállalni ezt a csodás élményt :-)(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!