Szülés után milyen fogamzásgátló tablettát írtak fel nektek? Melyiket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 20:02
1/7 anonim válasza:
Szia..Nekem Cerazettet írtak fel,azt lehet szoptatás alatt szedni..Én a 6.héttől szedtem a szoptatás végéig..Kontrolon írták fel...Remélem tudtam segíteni.
2/7 anonim válasza:
1. babánál Cerazette,2. babánál Azália, nekem egyikkel sem volt problémám, nem ment el a tej. Aztán mikor nem szoptattam már, akkor spirált ajánlott az orvos, nem akarok több gyereket.
3/7 anonim válasza:
én is cerazettet szedek.és 2éve is ezt szedtem 20hónapig.nekem semmilyen mellékhatása nem volt és nem is véreztem mellette.
4/7 anonim válasza:
első babám Azáliát írt fel a dokinő a szoptatás miatt.
pedig nem is szopott.. :)
5/7 anonim válasza:
Azalia-eddig nem lettem terhes és tejem is van.
6/7 A kérdező kommentje:
sajnos szoptatni nem tudok,mert nincs már tejem :(
2011. júl. 13. 09:55
7/7 anonim válasza:
Én mindegyik gyerekem után a Femodent szedtem.
Most is azt fogom felírtani.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!