Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült már úgy valaki, hogy P3...

Szült már úgy valaki, hogy P3 vagy esetleg rosszabb volt a rákszűrése?

Figyelt kérdés

Ha igen, természetes úton vagy császárral?

Nagyon el vagyok keseredve, mert terhességem alatt egymás után 2* P3-mam lett. A doki azt mondta, hogy ha meg lesz a hpv és a szövettan (hétfőn lesz egy kis műtétem) eredménye, akkor tud a továbbiakról beszélni. Nagyon félek, azt mondta az a legrosszab eset, hogy kiveszi a méhemet. De ha a hpv-m és a szövettanom is rossz, attól vajon megszülhetem a Babámat??

Azt ne írjátok, hogy kérdezzem a dokit, mert kérdeztem, csak nem akart semmit mondani. Olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik átmentek hasonlón!

Köszönöm!

Egy elkeseredett 17 hetes kismami :-(

2009. márc. 28. 12:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Senki??
2009. márc. 28. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

PIII-al lehet hogy lehet szülni természetes úton, de HPV-vel tuti , hogy nem, mert veszélyezteti a babát a hüvelyben lévő baci. Ilyen esetben császároznak.

És mindenek előtt nyugodj meg, és mindennek járj utána. Először nekem is azt mondták, hogy kiveszik a méhem, mikor HPV-m volt, de gyógyszerrel kikezeltek. Ne hagyd magad, és ne engedj bármilyen beavatkozást anélkül, hogy utána jártál volna.

VAn több HPV-s kismama itt, keress rá a keresőben. Mindegyik azt írta, hogy terhesség alatt békén hagyják őket, császárral szülnek, és utána kezelik a HPV-t

Ne aggódj, és mindennek járj utána, menj el több orvoshoz, és csak azután dönts.

Nem lesz baj!

2009. márc. 28. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 10 hetesen volt 2x P3-osom.

Nagyon ajánlom neked dr. Pálfalvi Lászlót,aki az István kórházban nőgyógyász-onkológus.

Nagyon jó szakember,nekem ő vágta ki lézerrel a méhszájsebemet a 14. héten,minden oké volt aztán.

A fiam ugyan császárral született,de hidd el,nem ezért.

Ha van kérdésed írj privit bátran.

2009. márc. 28. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

A kisfiam már 8,5 hónapos és makkegészséges!:)

2009. márc. 28. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!