Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen közel lehetünk a...

Milyen közel lehetünk a szüléshez?

Figyelt kérdés

38 hetes kismama vagyok. Az elmúlt két napban olyan, mintha kövek lennének a pocakomban. Nem keményedek, vagy csak nagyon ritkán, joslók egyáltalán nincsenek :-( A nyákdugóm első fele elment vagy 2 hete, a másik fele pedig 3-4 napja. A manóm az egyfolytában mocorog, de olyan érzésem van, hogy már nem jó neki odabenn. Ide-oda teszi magát. HA odateszem a kezem, akkor megnyugszik, abbahagyja. Tegnap este hányingerem volt, most meg kedvetlen. A derekam le akar szakadni, a menés se megy már, nagyon fájnak a csontjaim.

Ráadásul vizesedek már vagy 3 hete, olyan a fejem, mint egy kamaszé, csupa pattanás és folyamatosan piros. A vérnyomásom is kicsit magasabb lett (nem nagyon). Fogytam 4 kg az emúlt héten, a pocakom már régen leszállt.

Mikor fogok szülni? Van másnak is ilyen tünete?

Tudom, hogy ki kell élvezni az utolsó pillanatig, de olyan ramatyul vagyok már napok óta, hogy szeretnék az egészen túlesni. A szüléstől nem félek, egyedül a pici miatt aggódom, hogy Ő vele minden rendben legyen.

2009. márc. 28. 09:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Amikor az utolsó Ctg-n voltam hazaküldtek, mondván hogy minden oké, még nem szülünk. Erre hajnal 2-kor elfolyt a magzatvizem, és mégis szültünk. Jóslófájásaim nekem is csak gyengék voltak, és már nekem is minden nehezemre esett. A baba fogja eldönteni mikor akar kibújni. Én a 40. héten szültem, illetve császároztak meg. Kitartást, már nincs sok hátra.
2009. márc. 28. 10:47
 2/2 anonim válasza:
100%

Szia! Én most járok a 37+4 hétben.Nekem is csak néha keményedik a pocom,viszont a nyákdugóm még nem ment el, hányingerem is van, a derekam helyett a szeméremcsontom fáj,de piszkosul.Azt mondták a vizesedés miatt pihenjek(nem vészes a vizesedésem),de ha pihenek 1 órát akkor utánna egy ideig úgy közlekedek, mint egy 90 éves öregapó,mert annyira fáj a csontom.Aztán, ha bejáródik, akkor már nem olyan vészes.A vérnyomásom a megszokott, én viszont nem fogytam 1 dkg-t se.Ja, és a pocakom kb. 1 hete szállt le.

Szerintem minden tünetünk normális és ha teljesen útra kész a Pocaklakónk, akkor úgy is menni kell. Gondolom, ha baj lenne, az más tünetekkel járna.

Remélem sikerült egy picit megnyugodnod,hogy nem vagy egyedül.Azt, hogy mikor szülünk, sztem nekem még odébb lesz.Csak kizárólag megérzés alapján.

Nagyon könnyű szülést kívánok!

2009. márc. 29. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!