Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj az igazi fájás...

Mennyire fáj az igazi fájás eleinte? Ha érzem még mozogni a babát, akkor ez még nem az?

Figyelt kérdés

Egész délután szurkálgat a hasam. Hol az alhasam, hol a hasam oldala. Nem hosszantartó fájdalom, hanem csak belenyilall néhányszor aztán semmi. Nem fáj túlságosan, de jobban mint ezelőtt mikor egyszer egyszer beleszúrt egyet. Viszont a babó az egész napos lustizás után most elég gyakran befeszít, sokszor olyankor mikor jön egy ilyen szúrkálás. Ma voltam nst-n is, összehoztuk nagy nehezen, de tovább tartott mint idáig bármikor... de nem mondtak rá semmit. Honnan tudhatom ha valódi fájásaim vannak?

38+5

2009. márc. 27. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!En 38/6 vagyok,en is ugyanezeket erzem,en is ma voltam ctg-n,ahhoz kepest hogy kemenyedtem is amikor a tappancsok rajtam voltak,alig mozdult a mutato.Pedig igencsak fajt.Azt hiszem lesz itt haddelhadd ugy par napon belul.Te megbaratkoztal mar a szulessel?En egyszer iszonyat varom,aztan bepanikolok.Pedig 2.

Onnan tudod hogy valodiak amugy,ha rendszeres idokozonkent jonnek.Nekem mar volt ilyen,de csak 4-5szori egymasutanban,majd 1 napig semmi.Ez volt a max.,De ma hajnaltol extrem beindultak a dolgok ugy erzem.Dokim vasarnap este jon haza kulfoldrol...

2009. márc. 27. 19:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor drukkolok hogy vasárnapig kihúzd :) Nekem első baba, és fogalmam sincs mit érzek. A hétvégére melegfrontot mondanak, ami megindíthatja... és nst-n azt mondták hogy megvolt a vihar előtti csend, mert tegnap csak 1, tegnapelőtt pedig 1 baba se született. A hétvégére nagy rohamot várnak... Amúgy én nagyon-nagyon várom... a fájdalomtól egyáltalán nem félek, pánik sehol.. csak már kezdődne... az a rossz hogy nem tudom mi történik.
2009. márc. 27. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Észre fogod venni, hogy ez már fájás. Olyan derékból induló hasba sugárzó fájdalmat kell érezned, ami eltart hosszú másodpercekig, fél, de akár 1 percig is. Ha meleg fürdőt veszel, akkor sem csillapodik, akkor az már igazi fájás!
2009. márc. 27. 19:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint ez még nem az? Olyan rossz ez a bizonytalanság..
2009. márc. 27. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Az igazi fájás borzasztó!!!!!!!!!!
2009. márc. 28. 10:49
 6/9 A kérdező kommentje:
De már az elején is? Akkor amikor kezdődik?
2009. márc. 28. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor még ki lehet bírni, akkor a rossz, anikor már rendszeres fájások jönnek. Meg adnak fájáserősítő oxytocint. Én csak 3 és fél órát vajúdtam mert baj volt a babómmal, de az is bőven elég volt. Hiába mondták hogy így lélegezzek meg úgy lélegezzek, nem ért az semmit sem. Megcsászároztak, az legalább nem fájt, csak a gyógyulási folyamata hosszabb. Kb. 1 hétig fájt.
2009. márc. 28. 11:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Észre fogod venni, ahogyan írták a derekadból indul, és hullámszerűen végigfut rajtad.

Figyeld ahogyan fáj, de észre fogod venni, ezeket a fájásokat nem lehet összetéveszteni.Kezdetben hasonlítanak a mensi görcsökre, de utána tényleg erősebb és rendszeres fájások lesznek.

Boldog és könnyű szülést kívánok neked!

2009. márc. 28. 13:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkinek... Akkor elvileg nem kell attól félnem hogy már fájásaim kezdődnek de nem ismerem fel őket.
2009. márc. 28. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!