Jön szülni valaki Székesfehérvárra idén (2011) szeptemberben?
Szia Brigi,
megkérdezhetem, h hol vetted a hálós bugyit? A receptfeliratást én is próbáltam már a gyerekdokival, de a mienk sajnos túlságosan is merev ebben a kérdésben, mert egyelőre nem ír fel semmit. :( Első gyereknél nekem is korán össze volt pakolva a kórházi cucc, de még sehol sem tartok. De jó, h írtad a hálóinget, be kell szereznem pár olcsó darabot, amiket nem sajnálok majd. Bár nekem lehet, h császár lesz megint, nem tudom, h a műtőbe is kell-e...?? Ha gondolod, írhatsz privit.
Lia
Szia Lia!
A József A. u. gyógyszertárban vettem Tena a márkája. De előtt mérd le otthon a csipőd méretét az alapján adtak nekem is méretet és pont jó lett. 2 db van egy csomagban és ha jól emlékszem 500,- Ft. Betétet is ott vettem meg szintén Tenát. Én most meg úgy jártam, hogy a gyerekdoki elment szabira és majd csak 2 hét múlva lesz. Nem tudom, hogy most válasszak másikat vagy várjam meg.
Szia Brigi,
szerintem várd meg, ha egyébként szimpatikus a doki. Nem könnyű jó gyerekorvost találni. A receptekkel még bőven ráérsz 2 hetet, úgyis csak szeptemberben szülsz.
L.
Szia Brigi, én ma voltam a gyerekdokinál és NEM írta fel a babának, amiket majd a kórházba be kell vinni, mert szerinte az szabályellenes lenne. Azt mondta, vegyem meg a patikában, mindent lehet kapni, csak kicsit drágább...
Te amúgy hogy vagy? Nem írtál privit.
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!