A Szent István kórházba mit kell bevinni magamnak és a babának arra a 3 napra, míg szülés után haza nem engednek?
popsitorlo
babaruha
takaro
torolkozo
3 pelenkat kapsz elmeletileg, en nem kaptam, de vittem
A babádnak ruhát mindenképp vigyél( ott nem adnak, max,ha nincs nálad akkor amikor megszületik), jó ha pár darabbal többet viszel, mert lehetnek "balesetek", pelenkát is vigyél, mert csak napi 3 db-ot adnak, popsitörlőt, fürdő lepedőt. Meg ami neked kell: háló ing, én hármat vittem, de el is használtam mind, fürdéshez kellékek, evőeszköz stb.
Ja és jó ha 3 ágyas szobába kéred magad(az fizetős), én 6 ágyasba voltam és horror volt a köbön! Ki be járkált mindenki...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Ezek szerint minden nemű krémet, hintőport, babaszappant a kórház biztosít?
Esetleg meg tudjátok mondani, hogy az 1 ágyas szoba mennyibe kerül? Ikreket várok, így se magammal, se mással nem szeretnék "kicseszni"...
10 ezer volt nekunk, es osztoztunk a furdon a masik szobaval, a kulon furdos 15 ezer
azert is jo, mert bennalhat a párod, illetve kozel van a csecsemosokhoz
Szia !
Én novemberben szültem , 3 ágyasban voltam, és nem kellett érte fizetni !!!! Az 1 ágyas szoba fürdő nélkül 10.E, fürdővel 12 ezer.
Babaruhát mindenképp vigyél mert nem adnak.Aztán vinned kell a bébinek fürdőlepedőt vagy kifogókendőt, mert azt kérni fogják fürdetésnél. Kell még popsitörlő, pelenka, és egy kispléd a kis kocsijába, amiben a kórházban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!