Ki ismeri Dr. Rákóczi István-t? Milyen vele szülni? A Szent Imrében dolgozik
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 17:58
1/2 anonim válasza:
Ő a szülészet vezetője, ezért rettenetesen elfoglalt, mindig rohan, nincs elég ideje a betegeire.A szülésre sem ér be, engem csak összevarrni jött be, de lehet, hogy jobb is, mert miután rettenetes fájdalmaim voltak a megindított szülés után, és mondtam neki, majdnem, hogy leb..ott, ne magyarázzak, ez csak egy kis derékfájás....mondta ő ezt férfiként, aki soha nem élt át ilyet.Nem volt túl emberi..de biztos jó szakember. Ha pedig császárral szeretnél szülni, elfelejtheted!Nekem ő nagyon mechanikus volt.
2/2 anonim válasza:
Tehát nálam megindította a szülést , ellenőrizte 1,5 óra múlva az állapotom,és mivel úgy látta nem tágultam kellően,várni kell, utána kb. 15 órán át vajúdtam kegyetlenül, szenvedtem bármiféle orvosi támogatás, segítség, beavatkozás, vagy akár csak egy jó szó nélkül.legközelebb nem hozzá megyünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!