Milyen Dr. Séra Péternél szülni?
Figyelt kérdés
Jó lenne tudni, érdemes őt választani?2009. márc. 26. 15:36
1/6 anonim válasza:
Ha a pestlőrinci doktor úrra gondolsz nagyon aranyos. Igaz én nem nála szültem de évekig jártam hozzá vizsgálatra és akik nála szültek ők is meg voltak vele elégedve.
2/6 anonim válasza:
Igaz, hogy még nem szültem meg, de őt választottam, és eddig maximálisan elégedett vagyok vele. Kedves, szimpatikus orvos. Remélem a szüléssel is minden rendben lesz! Hányadik hétben vagy?! Én a 30-ban!
Boldog babavárást!
3/6 A kérdező kommentje:
Szia! Pénteken leszek 24 hetes. Mennyit kért tőled ha megkérdezhetem?
2009. márc. 30. 20:25
4/6 anonim válasza:
A szülés 100ezer, a magánrendelés 6ezer/alkalom. Nem kevés, de nekem fontos volt, hogy ne egy idegennel találkozzak majd az amúgy is idegen "világban". :)
5/6 anonim válasza:
szia!én is hozzá jártam de az sztk-s terhes gondozásra ahol nem kell fizetni,és a dél pestiben szültem az ügyeletesnél császárral.nagyon aranyos volt a séra még a kórházban is meglátogatott(egyébként ott is dolgozik)a kórteremben.biztos hogy a másodiknál is hozzá fogok járni!csak jót mondhatok róla!10 hónapos kislány anyukája
6/6 anonim válasza:
Én 2009. novemberében szültem nála és csak pozitívan tudok nyilatkozni. Odafigyelt rám, kedves volt, ahogy a terhességem alatt is. Szép emlékké tette az amúgy nehéz szülésemet és nem elhanyagolandó az sem, hogy a gátmetszés utáni varratom szinte nem is látszik :)
Ajánlom bárkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!