Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt esetleg veresegyházi...

Van itt esetleg veresegyházi anyuka? Segítenél?

Figyelt kérdés
1 hónap költözünk, kismama vagyok, és orvost kellene találnom. Ajánlanátok valakit?
2011. jún. 28. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt vagyok például én,aki csak egy éve lakik itt.

Orvost pl mi is most váltottunk,eddig a régihez jártunk (mármint háziorvoshoz).

Nekem Baranyai Tamás a háziorvosom,elégedett vagyok vele.

Fiatal,rugalmas,ha gond van valóban akkor alapos. És nem kell nála sosem órákat várni,mert külön van egy szoba ahova az egyik asszisztens behívja azokat akiknek csak recept kel,vagy beutaló.

Annyit már megtudtam míg egy párszor várakoztam a rendelőnél,hogy igazából Veresegyház körzetekre van osztva,és minden dokinak van saját körzete.

De én nem ez alapján találtam a dokira,hanem nekem is ajánlották. Aztán egy másik alkalommal azt is megtudtam,hogy valóban létezik a körzetek szerinti felosztás,de nem veszik szigorúan.

Nőgyógyászhoz Pestre járok,szülni is ott fogok,azt nem tudok ittenit ajánlani.

Megkérdezhetem hogy hány hetes terhes vagy?

Boldog babavárást!

2011. jún. 28. 14:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia !

Köszi :)

Még csak 6 hetes, csak nem tudom hol szüljek. Itt Pesten a Bajcsyban szültem az elsőt, de ez nagyon messze lesz. Rosszul is írtam ki a kérdést, mert igazság szerint nőgyógyászt keresek..

2011. jún. 28. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Értem.

Én 11 hetes vagyok éppen ma. :-)

Akkor sajnos nem tudok segíteni,mert nekem a nőgyógyászom is pesti,és az ÁEK-ban fogok szülni (volt MÁV).

Igazából,ha nem akarsz messzire menni,akkor neked a Flór F. kórházba kellene menni Kistarcsán,ott meg csak azt tudom mondani,hogy kihez NE menj.

Anyukám fiatal kora óta a Szabó doktor úrhoz jár,és azt mondta,hogy egyre szétszórtabb,türelmetlenebb,durvább.

2011. jún. 28. 19:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a kedvességed !

Boldog babavárást !

2011. jún. 28. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!