38+2 hetesek vagyunk reggeltől keményedik a pocim, és deréktájon feszülést érzek valamint olyan mintha megjönne. Ezek vajon csak jóslók vagy mik lehetnek?
Figyelt kérdés
A megjön érzés az ritkább ment a másk kettő!2009. márc. 25. 20:13
1/6 anonim válasza:
szerintem csak a hülye idő miatt. más ismerősöm is rosszul van napok óta. ezek nem jóslók mert nem görcsök.
2/6 anonim válasza:
Ha szabályos időközönként keményedik, akkor valószínű, hogy nem sokára menni kell. Nálam is így kezdődött az első szülés. Figyeld, hogy hány percenként érzed a keményedéseket. Ha még kicsit szabálytalanok, akkor még kicsit több időtök van, de ha már beáll, akkor lassan készülődhetsz. Nem mindenkinél meg el a szülés beindulásakor a magzatvíz. Az is szabályosnak számít, ha úgy jönnek, hogy 15, 15, 12, 12,10,10.. Könnyű szülést, boldog babázást!
4/6 A kérdező kommentje:
És most fürdés és wc után valami fehér szinű szagtalan valami volt a wc papiron.
2009. márc. 25. 20:49
5/6 anonim válasza:
Szia!Az a valami valószínüleg a nyákdugó volt.Ez valakinek simán fehér nyálka,valakinek rózsaszínes valakinek véres és további vérzés követi.Ha igazam van és valóban a nyákdugó volt akkor ez is egy jele,hogy megindult a szülés,ami nem jelenti feltétlenül azt hogy ma vagy holnap már szülsz...Mindenesetre figyelgesd az időt,Ha szabálytalan továbbra is akkor javaslom pihenj le.Ha beindul a szülés úgysem fogsz tudni aludni.Könnyű szülést és Boldog Egészséges Babát/babázást!
6/6 anonim válasza:
Szia! Irogasd,hogy hány percenként keményedsz. Nekem szept. 28-án éjszaka kb. 5 órán keresztül ez ment mint nálad,aztán abba maradt. 29-re voltam kiírva. 29-én este 9-kor megint elkezdődött,másnap fél 10re értünk be a kórházba. 12.45re megvolt a picur. Ja! nekem egyáltalán nem voltak rendszeresek a keményedések. Volt 9-11-12,de 5 perces szünet is.
Könnyű szülést!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!