Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg nem szülhet csak...

Tényleg nem szülhet csak császárral akinek -7,5 dioptriás a szeme?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 10:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért: ha a szemész azt javasolja, hogy a császár javasolt, akkor ír egy igazolást, azt bemutatom a nőgyógyásznak, aki ezt nem is bírálhatja felül?
2011. jún. 22. 14:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem ennyi volt szülés előtt, és természetes úton szültem. menj el szemészhez majd ő megmondja. most is természetsre készülök, pedigazóta romlott is.
2011. jún. 22. 14:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
-7,5 és - 9 a szemem.másfél éve szültem,elmentem előtte szemészhez.ő azt mondta,egészségesnél is lehet retinaleválás.megvizsgálta rendesen a szemem,még ki is tágították a pupillám.adott egy véleményt,hogy spontán szülhetek.a nőgyógyász beírta a kiskönyvbe és ennyi.
2011. jún. 22. 16:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Bár még csak terv, de remélem szülhetek spontán!!!!!
2011. jún. 22. 18:51
 15/17 anonim ***** válasza:

dehogy!!!

nekem mindkét szemem -7,5-es, simán szültem, előtte elmentem biztonság kedvéért szemészhez, megvizsgáltak, és adtak egy papírt, hogy szülhetek hüvelyi úton.

Egyébként az orvosom annyit kérdezett, volt-e műtve a szemem, mondtam, hogy nem, nem is jött szóba a császár, én csak a biztonság kedvéért mentem el szemészetre.

Szóval nyugi, lehet simán is szülni, bár alkati kérdés, és egy vizsgálat nem árt :)

2011. jún. 23. 18:24
 16/17 anonim ***** válasza:
-7,5 dp-vel simán szültem. Bár a szemész megkérdezte, hogy szeretnék-e császárt, mert akkor ráírja a papíromra. Nem akartam :) A szem állapotán múlik, hogy kell-e. Ajánlott megnézetni amúgy minden erősebb dioptriánál.
2011. jún. 24. 20:37
 17/17 anonim ***** válasza:

"A válasz megírásának időpontja: 06-22 14:32 -nek" válasz.

nagyjából. arról ad papírt, hogy természetes szülés esetén fennáll a retinaleválás kockázata, emiatt nem javasolja a hüvelyi szülést.

A doktorod nem bírálhatja felül ezt, ahogy Te sem, mivel ez egy javaslat, amit vagy be tartasz vagy nem. Megkockáztatnád, hogy megvakulsz csak azért, hogy hüvelyi úton szülj? Ismerek ilyen hölgyet. Szülés után kórházba ment, hogy amit lehet megmentsenek a szeméből.

Nekem is javasolták a császárt a szemem miatt, így 3 császárom volt.

2011. jún. 26. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!